Certificare IP 65


 

Rezistență UV

 

În conformitate cu standardele ASTM-D4329 pentru rezistența la UV, toate materialele utilizate pentru produsele Hertz Marine sunt proiectate pentru a face față expunerii îndelungate la radiațiile UV.


 

Protecție împotriva jet-urilor de apă

 

Gradul de protecție IP65 pentru difuzoare definește toate produsele Hertz Marine ca fiind total protejate împotriva jeturilor de apă, făcându-le foarte performante în mediul marin.


 

Protecție împotriva ceții de sare

 

Pentru a satisface standardele cerute de ASTM-B117, produsele Hertz Marine sunt testate cu spray de ceață salină masivă pentru a asigura o rezistență completă la coroziune, tipică acestui agent atmosferic.


 

1. Protecție Extremă împotriva Elementelor Marine: Difuzoarele Hertz Marine sunt testate și certificate cu gradul de protecție IP65, ceea ce înseamnă că sunt complet protejate împotriva jeturilor puternice de apă și a factorilor de mediu aspri.

 

2. Tweeter de Înaltă Eficiență: Difuzoarele sunt echipate cu tweeter de înaltă eficiență, proiectat cu simulare FEM (Finite Element Method) pentru a maximiza emisiile sonore în afara axei. Acest design este ideal pentru instalarea în interiorul ambarcațiunilor, oferind o claritate audio excelentă în orice mediu.

 

3. Grilă Eleganta și Solidă: Grila din plasă transparentă, nu numai că adaugă un aspect elegant difuzoarelor, dar oferă și o protecție solidă împotriva factorilor de mediu. Sistemul de blocare prin răsucire și blocare, asigură o fixare sigură și ușor de întreținut.

 

4. Woofer Performant: Wooferul cu bobină vocală de 25 mm (1 inch) este special conceput pentru a  personaliza sunetul și pentru a se potrivi preferințelor dvs. Firul conductor izolat cu silicon asigură durabilitate și performanță constantă în timp.

 

5. Crossover Încorporat cu Protecție: Difuzoarele includ un crossover încorporat etanș, care ajută la menținerea performanței și protejează tweeterul de deteriorări.

 

6. Terminale Rezistente la Coroziune: Terminalele sunt rezistente la coroziune și placate cu nichel, asigurând o conexiune sigură și durabilă pentru cablurile de alimentare.

Putere maxima W - 100W


Putere RMS W - 50W


Impendanta - 4 Ohm


Sensibilitate - 88 db


Raspuns in frecventa - 50 ÷ 23k


Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta


Magnet Tweeter - Neodymium


Con Difuzor - Polipropilenă

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare Marine Hertz HEX 6.5 M - C / W, Alb / Negru, set coaxial 2 căi, 165mm, 50W RMS

Cod produs: 8018823130103
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzoarele marine coaxiale HEX 6.5 M-C au fost special concepute pentru a fi instalate pe ambarcațiuni și pentru a oferi un sunet puternic și echilibrat. Setul conține două difuzoare. Citeste mai mult
Stoc limitat
650 RON
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp