Certificare IP 65

 


 

Rezistență UV

 

În conformitate cu standardele ASTM-D4329 pentru rezistența la UV, toate materialele utilizate pentru produsele Hertz Marine sunt proiectate pentru a face față expunerii îndelungate la radiațiile UV.

 


 

Protecție împotriva jet-urilor de apă

 

Gradul de protecție IP65 pentru difuzoare definește toate produsele Hertz Marine ca fiind total protejate împotriva jeturilor de apă, făcându-le foarte performante în mediul marin.

 


 

Protecție împotriva ceții de sare

 

Pentru a satisface standardele cerute de ASTM-B117, produsele Hertz Marine sunt testate cu spray de ceață salină masivă pentru a asigura o rezistență completă la coroziune, tipică acestui agent atmosferic.

 


 

1. Protecție la Standarde Ridicate: Difuzoarele Hertz Marine sunt certificate cu gradul de protecție IP65, ceea ce înseamnă că sunt complet protejate împotriva jeturilor de apă și a elementelor marine. Ele îndeplinesc cu succes standardele ASTM-D4329 pentru rezistența la radiații UV și ASTM-B117 pentru funcționarea în ceață de sare, asigurându-se că rămân performante și aspectuoase în condiții maritime dure.

 

2. Design Etanș și Anti-Coroziv: Difuzoarele au un design complet etanșat, inclusiv filtru încrucișat acoperit cu PCB de calitate marină, pentru a preveni coroziunea cauzată de ceața de sare. Acest nivel de protecție asigură o durabilitate de lungă durată și menținerea calității sunetului în timp.

 

3. Grilă Eleganta și Practică: Grila din plasă fără margini este prevăzută cu un sistem de blocare magnetic care permite o instalare aproape ascunsă în perete sau în celulă. Aceasta adaugă un aspect elegant și discret difuzoarelor, permițându-le să se integreze perfect în designul ambarcațiunii dvs.

 

4. Crossover Optimizat: Crossover-ul a fost reglat fin pentru a optimiza emisia de sunet pentru aplicații în perete sau în celulă. Acest lucru asigură că sunetul este distribuit uniform și clar în întregul spațiu al ambarcațiunii.

 

5. Tweeter de Înaltă Eficiență: Tweeter-ul, cu o diafragmă de 24 mm, certificat marin, a fost proiectat cu simulare FEM pentru a maximiza proiecția sunetului pentru instalarea în perete și în tavan. Acest design asigură un sunet clar și direcționat în întreaga ambarcațiune.

 

6. Compatibilitate Versatilă: Woofer-ul cu bobină de 25 mm (1”) cu impedanță de 6 Ω este optimizat pentru a fi comandat de orice sistem de amplificare, indiferent dacă este vorba de 12 volți, 24 volți sau amplificatori rack. Acest nivel de versatilitate face difuzoarele potrivite pentru orice tip de ambarcațiune.

 

7. Durabilitate Extinsă: Firele de plumb izolate cu silicon asigură durabilitate și performanță constantă în aplicații în aer liber. Aceasta înseamnă că veți beneficia de o experiență audio de încredere pe termen lung.

 

8. Instalare Ușoară: Difuzoarele sunt echipate cu un sistem robust de prindere, ceea ce face instalarea lor rapidă și ușoară, fără a necesita cunoștințe tehnice avansate.

Putere maxima:  100 W

 

Putere continua RMS - 50 W

 

Impedanta: 6 Ohmi

 

Raspuns la frecventa Hz 50 ÷ 22k

 

Sensibilitate SPL - 88dB

 

Dimensiune Woofer mm (in.) 165 (6.5)

 

Dimensiune Tweeter mm (in.) 24 (0,9)

 

Bobina vocală Woofer Ø mm (in.) 25 (1)

 

Bobină vocală mai mică Ø mm (in.) 20 (0,8)

 

Magnet Woofer:  Ferita cu flux de inalta densitate

 

Magnetul Tweeter:  Neodim

 

Woofer con polipropilena cu inhibitori UV

 

Cupola Tweeter:  Tetolon

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzor Marine Hertz HEX 6.5 IC-W, Alb, 165mm, 50W RMS

Cod produs: 8018823132985
Garantie 24 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzorul compact HEX 6.5 IC-W de 6,5 inch, cu o adâncime de doar 2,36 inch oferă un sunet detaliat și dinamic, făcând fiecare croazieră memorabilă. Citeste mai mult
Stoc limitat
780 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp