Certificare IP 65

 


 

Rezistență UV

 

În conformitate cu standardele ASTM-D4329 pentru rezistența la UV, toate materialele utilizate pentru produsele Hertz Marine sunt proiectate pentru a face față expunerii îndelungate la radiațiile UV.

 


 

Protecție împotriva jet-urilor de apă

 

Gradul de protecție IP65 pentru difuzoare definește toate produsele Hertz Marine ca fiind total protejate împotriva jeturilor de apă, făcându-le foarte performante în mediul marin.

 


 

Protecție împotriva ceții de sare

 

Pentru a satisface standardele cerute de ASTM-B117, produsele Hertz Marine sunt testate cu spray de ceață salină masivă pentru a asigura o rezistență completă la coroziune, tipică acestui agent atmosferic.

 


 

1. Protecție Extremă împotriva Elementelor Marine: Difuzoarele Hertz Marine sunt testate și certificate cu gradul de protecție IP65, ceea ce înseamnă că sunt complet protejate împotriva jeturilor puternice de apă și a factorilor de mediu aspri.

 

2. Tweeter de Înaltă Eficiență: Difuzoarele sunt echipate cu tweeter de înaltă eficiență, proiectat cu simulare FEM (Finite Element Method) pentru a maximiza emisiile sonore în afara axei. Acest design este ideal pentru instalarea în interiorul ambarcațiunilor, oferind o claritate audio excelentă în orice mediu.

 

3. Grilă Eleganta și Solidă: Grila din plasă transparentă, nu numai că adaugă un aspect elegant difuzoarelor, dar oferă și o protecție solidă împotriva factorilor de mediu. Sistemul de blocare prin răsucire și blocare, asigură o fixare sigură și ușor de întreținut.

 

4. Woofer Performant: Wooferul cu bobină vocală de 25 mm (1 inch) este special conceput pentru a  personaliza sunetul și pentru a se potrivi preferințelor dvs. Firul conductor izolat cu silicon asigură durabilitate și performanță constantă în timp.

 

5. Crossover Încorporat cu Protecție: Difuzoarele includ un crossover încorporat etanș, care ajută la menținerea performanței și protejează tweeterul de deteriorări.

 

6. Terminale Rezistente la Coroziune: Terminalele sunt rezistente la coroziune și placate cu nichel, asigurând o conexiune sigură și durabilă pentru cablurile de alimentare.

Putere maxima W - 150W


Putere RMS W - 50W


Impendanta - 4 Ohm


Sensibilitate - 88 db


Raspuns in frecventa - 50 ÷ 23k


Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta


Magnet Tweeter - Neodymium


Con Difuzor - Polipropilenă

 

Terminale rezistente la coroziune cu nichel.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare Marine Hertz HEX 6.5 C-W, Alb, set coaxial 2 căi, 165mm, 50W RMS

Cod produs: 8018823130110
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzoarele marine coaxiale HEX 6.5 C-W au fost special concepute pentru a fi instalate pe ambarcațiuni și pentru a oferi un sunet puternic și echilibrat. Setul conține două difuzoare. Citeste mai mult
Stoc limitat
780 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp