Tutorialul pentru aplicarea materialelor il gasiti in sectiunea "VIDEO" a paginii.

 

STP Black Silver este utilizat ca un strat de amortizare a vibrațiilor în autoturisme îndeplinind cerințele specifice de a reduce sunetul și vibrațiile. Materialul este proiectat pentru a fi utilizat la temperaturi de la -45 la 100 ° C.

 

Materialul constă din folie cu relief și logo-ul imprimat, și un strat de polimer adeziv protejat cu hârtie anti-adezivă. Pentru îmbunătățirea proprietăților anticorozive, materialul conține inhibitoari de coroziune. Totodata ea este rezistenta la apa si la temperaturi ridicate de scurtă durată de până la 190 ° C.!

 

Pentru instalare in orice zona in care se doreste atenuarea zgomotelor si a vibratiilor: panouri usi, plafon, podea, compartiment motor, portbagaj, arcuri caroserie, Etc

Dimensiune folie - 375x265mm

Grosime - 1,8mm

Grosime folie de aluminiu - 60 microni

Pret pe m2: 141 lei

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
Mircea Stoian
01-03-2022 15:21:08
Am mers dupa o recomandare si am ales pachetul asta pentru upgrade si vreau sa zic ca diferenta este zi si noapte intre ce am avut din fabrica si ce am acum. Acum chiar e placere sa ascult muzica.
Alin D. Cornea
01-03-2022 15:23:30
Un produs bun, am izolat un sandero. Produsul se prezintă ca în poze, efectul este instant, il recomand!
Nicolae Oprisor Bucur
17-03-2022 19:41:59
L-am folosit pentru dacia duster, am izolat toata masina cu primul strat si pot zice ca este o diferenta semnificativa. Desigur este loc si de imbunatatire, urmeaza la anul sa aplic si cele 2 straturi peste materialul asta.

Insonorizant auto Premium STP Black Silver, 375x265mm, 1.8mm, Foaie

Cod produs: 0741035023786
(7 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Vibrațiile motorului sau cele produse din exteriorul mașinii îți dau dureri de cap și o stare de nervi continuă? Insonorizează-ți mașina cu insonorizant auto premium STP BLACK SILVER! Prețul afișat este pentru o coală de insonorizant vibro absorbant. Citeste mai mult
Stoc suficient
14 RON

Ai nevoie de consiliere?

WhatsAppScrie-ne pe WhatsApp Apelează-ne telefonic

Vezi compatibilitatea cu masina ta

Configurator Audio

Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp