Tutorialul pentru aplicarea materialelor il gasiti in sectiunea "VIDEO" a paginii.

 

Insonorizantul STP GB(Good Balance)  este un material anti vibratie a brandului STP, format din 2 straturi- din folie de aluminiu cu o grosime de 60 microni și un strat polimer lipicios, protejat cu hârtie antiaderentă. Pentru imbunatatirea proprietatilor anticorozive, materialul contine inhibitoare de coroziune si totodata este rezistent la apa!

 

Insonorizantul STP GB asigura eliminarea vibratiilor si imbunatatirea proprietatilor acustice, este usor de instalat, modern si cu un design interesant. Materialul nu necesita incalzire si poate fi aplicat chiar si pe suprafete complexe.

 

Pentru instalare in orice zona in care se doreste atenuarea zgomotelor si a vibratiilor: panouri usi, plafon, podea, compartiment motor, portbagaj, arcuri caroserie, Etc.

Greutate Kg / 1m2 3.5KG

Dimensiune foaie- 750x470mm

Grosime - 2.0 mm

Culoare: Galben

Grosime folie de aluminiu - 60 microni

Pret pe m2: 89 de lei

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
Calin Gabriel Mihai
05-04-2021 09:24:16
Incredibil materialul! Felicitari domnului care raspunde de comenzi, m-a ajutat cu consultanta prin telefon si cu multe sfaturi ce s-au dovedit utile pe parcursul montajului. Insonorizarea cu acest material + Accent 6 este incredibila. Recomand materialul, firma si oamenii care lucreaza acolo. (lucrare executata in regim propriu)

Insonorizant auto STP GB 2mm, 750x470mm, Foaie

Cod produs: 0741035023823
(1 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Insonorizantul auto STP GB este un material multistratificat care se poate aplica cu usurinta in orice zona a masinii unde se doreste atenuarea zgomotelor si a vibratiilor. Citeste mai mult
Stoc suficient
31 RON

Ai nevoie de consiliere?

WhatsAppScrie-ne pe WhatsApp Apelează-ne telefonic

Vezi compatibilitatea cu masina ta

Configurator Audio

Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp