Tutorialul pentru aplicarea materialelor il gasiti in sectiunea "VIDEO" a paginii.

 

STP BOMB AERO este o construcție din trei straturi, constând din folie de aluminiu (stratul de față) cu relief, un strat de cauciuc butilic și un strat de polimer adeziv acoperit cu hârtie antiaderentă. Materialul este autoadeziv si utilizat ca strat de amortizare a vibratiilor în vehicule, mașini agricole și alte obiecte, respectă cerințele pentru amortizarea eficientă a zgomotului și a vibrațiilor. 

 

Inainte de instalare, acesta trebuie păstrat la temperatura de 18-30 ° C timp de cel puțin 24 de ore în ambalajul producătorului. Temperatura spațiului de lucru trebuie să fie între 18-30 ° C. Suprafața de montaj trebuie curățată de praf și murdărie pana la uscare completă, apoi aplicat materialul insonorizant prin lipire si presare. Pentru imbunatatirea proprietatilor anticorozive, materialul contine inhibitoari de coroziune si totodata este rezistenta la apa.

 

Aplicare: podea, compartiment motor, arcuri caroserie (pasaje roti), portbagaj.

Marime pachet - 2,4 m2

Greutate  1m2 , kg, max - 6

Continut - 12 folii

Dimensiune folie - 375x530mm

Grosime - 4,2mm

Grosime folie de aluminiu - 100 microni

Pret pe m2 : 305 de lei

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Insonorizant auto Premium STP Bomb Aero, 4,2mm, 2,4m2, Bulk Pack

Cod produs: 4620756522036
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Insonorizantul auto STP Bomb Aero este un material PREMIUM vibro-absorbant, cu o greutate redusa fata de un material asemanator ca si grosime. Citeste mai mult
Stoc limitat
730 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp