STP BITUM SHOP PACK este soluția completă pentru a îmbunătăți experiența ta de conducere și a transforma interiorul vehiculului tău într-un spațiu mai liniștit, mai confortabil și mai bine izolat termic. Alege acest insonorizant pentru a obține performanțe sonore superioare și pentru a face călătoriile tale mai plăcute și mai relaxante.

 

Compoziție Multistratificată Avansată: STP BITUM utilizează o compoziție multistratificată care include un strat frontal din material nețesut, un strat de cauciuc butilic și un strat adeziv acoperit cu folie antiaderentă. Această structură unică oferă o eficiență triplă, inclusiv absorbție sonoră, izolare fonică și izolare termică.

 

Performanță Excepțională: Acest insonorizant auto este bine adaptat pentru utilizare pe podea și în alte zone ale vehiculului. Contribuie la reducerea zgomotului rutier, a vibrațiilor și a schimbărilor de temperatură, asigurându-ți un mediu mai confortabil și mai plăcut în timpul călătoriilor tale.

 

Ușor de Aplicat: Cu stratul său adeziv, STP BITUM este ușor de aplicat pe suprafețele dorite. Folia antiaderentă facilitează manipularea materialului înainte de aplicare

Marime pachet - 0,5 m2

Continut - 5 foi

Dimensiune foaie - 375x265mm

Grosime - 3,5mm

Pret m2: 180 lei

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Insonorizant auto Premium STP Bitum Shop, 3,5mm, 0,5m2, Bulk Pack

Cod produs: 4620756522050
(1 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
STP BITUM SHOP PACK este alegerea perfectă dacă dorești să îmbunătățești calitatea sunetului, să reduci zgomotul nedorit și să izolezi termic vehiculul. Citeste mai mult
Stoc suficient
85 RON-5%
(90 RON)

Ai nevoie de consiliere?

WhatsAppScrie-ne pe WhatsApp Apelează-ne telefonic

Vezi compatibilitatea cu masina ta

Configurator Audio

Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp