Tutorialul pentru aplicarea materialelor il gasiti in sectiunea "VIDEO" a paginii.

STP Beat On este utilizat ca si primul strat pentru amortizarea vibratiilor in autoturisme, indeplinind cerintele specifice de a rigidiza tabla exterioara, si este eficient cu 20% mai mult fata de alte materiale din categoria sa pentru a reduce vibratiile de rulaj. Totodata este solutia perfecta pentru sistemele audio de putere inalta care necesita o tabla mai rigida. Materialul este proiectat pentru a fi utilizat la temperaturi de la -45 la 100 ° C. 

 

Materialul consta din folie cu relief si logo-ul imprimat, un strat de polimer adeziv protejat cu hartie anti-adeziva. Pentru imbunatatirea proprietatilor anticorozive, materialul contine inhibitoari de coroziune. Totodata ea este rezistenta la apa si la temperaturi ridicate de scurta durata de pana la 190 ° C.!

 

Beneficiile materialului:

- Creste rigiditatea metalului

- Are proprietati de etansare

- Protejeaza caroseria masinii de coroziune

 

Marime pachet - 3,5 m2

Continut - 10 folii

Greutate / 1 foaie : 1,2 kg

Dimensiune folie - 750x470mm

Grosime - 2,0mm

Culoare: argintiu

Grosime folie de aluminiu - 60 microni

Pret pe m2: 109 lei

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
Marcel Dragomir
28-04-2021 12:42:27
Dureaza putin pana il montezi fiind mai rigid, se zice ca nu trebuie incalzit dar totusi ma ajutat enorm feonul. Intr-adevar nu sunt un perfectionist dar pot spune ca produsul este foarte bun si a meritat investitia. Este excelenta diferenta. Multumesc!!!

Insonorizant auto Premium STP Beat On, 2mm, 3,5m2, Bulk Pack

Cod produs: 4630039850480
(2 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Vibratiile simtite in masina nu te vor mai deranja! Insonorizantul STP Beat On este primul strat care se aplica pentru a absorbi vibratiile si te aduce mai aproape de confortului auto pe care ti-l doresti. Citeste mai mult
Stoc suficient
380 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp