Insonorizantul auto STP HeatShield L este un material universal pentru o gama larga de automobile pentru izolare termica si fonica din compartimentul motor. 

STP HeatShield este un izolator de zgomot și un capac (conceput pentru păstrarea pe termen lung a căldurii motorului vehiculului si pentru reducerea zgomotului de lucru al motorului).

În sezonul de iarnă (la o temperatură a mediului mai mică de 0 ° C), HeatSHield-ul este instalat în spațiul inferior și acoperă motorul. În sezonul de vară (la o temperatură a mediului mai mare de 0 ° C), este instalat în capota din partea laterală a motorului cu ajutorul dispozitivelor de fixare incluse.

 

Cerințe tehnice

Pentru cresterea eficientei materialului se recomanda aplicarea stratului 1 (vibro-absorbant) direct pe tabla, dupa care se monteaza STP HeatShield.

Produsul este un set, care constă dintr-un element al izolatorului de zgomot al capotei și al capacului Hood Cover STP HeatShield și un set de elemente de fixare pentru capotă. 

STP HeatShield are urmatoarele dimensiuni:

L - 60*135 cm

XL - 80*135 cm

XXL - 100*135 cm

Continut pachet - 1 folie

Grosime - 15mm

Preț pe m2: 228 lei

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
Gligor Olimpiu
27-05-2021 09:48:26
De cand am achizitionat acest produs pot sa spun cu sinceritate, chiar a atenuat zgomotul produs de motor in habitaclu si tin sa mentionez ca nu am antifonat restul masinii.
Popovici Cristi
18-06-2021 13:10:08
Calitatea superioara a produsului ma facut sa il cumpar de fiecare data cand mi-am schimbat masina. E a doua oara de cand cumpar de aici acest insonorizant si chiar isi face treaba bine.

Insonorizant capota auto STP HeatShield

Cod produs: 0755249803461
(5 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Insonorizantul pentru compartimentul de motor STP HEATSHIELD L ajuta pentru o incalzire de 2 ori mai rapida in anotimpul rece. Este un produs ignifug si reduce sunetul de 1.5 ori mai eficient. Citeste mai mult
Stoc suficient
228 RON -5%
(240 RON)

Ai nevoie de consiliere?

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsApp Apelează-ne telefonic

Vezi compatibilitatea cu masina ta

Configurator Audio

Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp