STP QattaraSTP SONORA, STP BROMO si STP QATTARA au ca destinatie de aplicare zone diferite, acoperind impreuna zonele importante ce necesita insonorizare. In urma cercetarilor facute de inginerii STP, acestia au concluzionat ca fiecare zona in parte are nevoie de un anumit material.

Insonorizantul STP Qattara este un material de tip sandwich care indeplineste cerintele de fono absorbant si izolator fonic, cu o eficienta ridicata care absoarbe minim 32 de decibeli. Materialul multistratificat este format din urmatoarele: strat moale de contact, strat fono-izolator bituminous (2mm), strat fono-absorbant din cauciuc spumat (4mm), adeziv si folie de protectie anti-adeziva.

Toate materialele de tip sandwich se vor aplica peste stratul 1, materiale de tip vibro-absorbante, si niciodata direct pe tabla. STP Qattara se aplica: Podeaua din fata.

Dimensiune folie - 375x470mm


Grosime - 6mm

 

Greutate pe m2: 5kg

 

Temperatura de utilizare: de la -30 pana la +80 °C

 

Pret pe M2 : 239 de lei

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
Gabriel Voinea
01-03-2022 15:28:37
Am insonorizat toata masina cu el si sunt mega multumit. Nu se mai aude aproape nici un sunet, sunt totusi unele mai proeminente dar diferenta e uriasa. Recomand!

Insonorizant auto STP Qattara, 6mm, 375x470mm, Foaie

Cod produs: qattara foaie
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON
Insonorizant auto STP QATTARA este o coală termo/fono absorbantă care oprește pătrunderea sunetelor în interiorul mașinii. Toate materialele de tip sandwich se vor aplica peste stratul 1 materiale de tip vibro-absorbante, și niciodată direct pe tablă! Citeste mai mult
Stoc suficient
43 RON
Wishlist Compară Recomanda
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp