Material termo - vibro absorbant autoadeziv care se foloseste pentru „al doilea” strat de utilizare.Materialul este din polietilenă gri, elastică, spumată uniform, cu ochiuri mici, cu structură de celule închise parțial, stratul de față fără danturi și stratul de montaj acoperit cu hârtie anti-adezivă.

 

Instalare

Hârtia antiaderentă trebuie îndepartată. Marginea detaliului trebuie să fie apăsată pe suprafața de montaj, evitând formarea de bulelor de aer. Materialul nu trebuie instalat pe suprafețe metalice murdare și corodate.

Dimensiune foaie- 375x500mm

Grosime - 6mm

Pret pe m2: 95 lei

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
Calin Gabriel Mihai
05-04-2021 09:24:57
Incredibil materialul! Felicitari domnului care raspunde de comenzi, m-a ajutat cu consultanta prin telefon si cu multe sfaturi ce s-au dovedit utile pe parcursul montajului. Insonorizarea cu acest material + STP GB2 este incredibila. Recomand materialul, firma si oamenii care lucreaza acolo. (lucrare executata in regim propriu)
Marcel Goma
26-12-2021 13:36:27
Calitate foarte buna. Nu se compara cu alte produse de la alte branduri. Adezivul este foarte bun si se monteaza usor. Foarte multumit de achizitie.
gal luca
25-01-2022 18:52:07
Am comandat produsul si a doua zi era deja la mine. Eu unul sunt foarte multumit de rezultatele obtinut dupa aplicare

Insonorizant auto Premium STP Accent 6mm, 375x500mm, Foaie

Cod produs: 0741035023755
(3 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Bucură-te mai mult de liniște și de muzica ta preferată! Alege o soluție premium cu insonorizant auto STP ACCENT 6! O coală de insonorizant fono/termo absorbant care oprește sunetul în incintă și absoarbe diferentele termice pentru un confort sporit! Citeste mai mult
Stoc suficient
18 RON

Ai nevoie de consiliere?

WhatsAppScrie-ne pe WhatsApp Apelează-ne telefonic

Vezi compatibilitatea cu masina ta

Configurator Audio

Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp