Material termo - vibro absorbant autoadeziv care se foloseste pentru „al doilea” strat de utilizare.Materialul este din polietilenă gri, elastică, spumată uniform, cu ochiuri mici, cu structură de celule închise parțial, stratul de față fără danturi și stratul de montaj acoperit cu hârtie anti-adezivă.

 

Instalare

Hârtia antiaderentă trebuie îndepartată. Marginea detaliului trebuie să fie apăsată pe suprafața de montaj, evitând formarea de bulelor de aer. Materialul nu trebuie instalat pe suprafețe metalice murdare și corodate.

Marime pachet - 3 m2

Continut - 16 folii

Dimensiune folie - 375x500mm

Grosime - 6mm

Pret pe m2: 95 lei

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
Sorin Mascu
09-11-2021 17:43:59
E munca murdara si timp pentru a-l monta, dar rezultatul intrece efortul. Se simte un altfel de confort in masina si asta conteaza. E numa bun de recomandat !
Bogdan Iboc
23-11-2021 19:48:00
Lucrez de 14 ani in service auto specializat in montaj de diverse echipamente pe masini. Unul dintre produsele care le recomandam constant clientilor nostri sunt aceste insonorizante. Este bun si eficient

Insonorizant auto Premium STP Accent 6mm, 3 m2, Bulk Pack

Cod produs: 4620756522289
(5 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Una dintre cele mai populare optiun pentru stratul 2 al insonorizarii auto. Insonorizantul auto STP ACCENT 6 este un material cu celule inchise si care are proprietati de fono/termo absorbtie, oferind eficienta si confort in timpul condusului. Citeste mai mult
Stoc suficient
285 RON

Ai nevoie de consiliere?

WhatsAppScrie-ne pe WhatsApp Apelează-ne telefonic

Vezi compatibilitatea cu masina ta

Configurator Audio

Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp