Mocheta auto-adeziva StP Standartplast se caracterizeaza printr-o rezistenta sporita la uzura si se foloseste pentru captusirea/decorarea la interior si in portbagajul automobilului. Este produsul ideal care iti sare in ajutor atunci cand vrei ca modificarile din cadrul proiectului, indiferent de amploarea lui, sa fie integrate si omogene din punct de vedere vizual cu restul masinii.

 

StP Carpet se intaleaza pe suprafete curate, fara praf sau noroi, complet uscate si degresate in prealabil. Suprafetele de aplicare recomandate sunt: metal, plastic - pe suprafete drepte si chiar complexe ca forme. Dupa demontarea lui StP Carpet, nu poate fi refolosit.


Daca acesta a fost depozitat la temperaturi de sub 0°C, trebuie tinut timp de 24 ore inaintea instalarii, la temperaturi de 20-25°C. Temperatura ambientala a camerei de lucru trebuie sa fie intre 18-30°C. Pentru montaj: se decupeaza in forma si dimensiunea dorita si se aplica ferm, pas cu pas pe suprafata, fara a lasa sa se formeze bule de aer. 


Nu se recomanda aplicare pe suprafete murdare/prafuite sau pe peste portiuni de metal corodat.

STP Carpet Black are latime de 1m

Selectati dimensiunea dorita, apoi cantitatea!

Mocheta auto-adeziva Standartplast StP Carpet Black 10M

Culoare: Negru

Dimensiune (rola) : 1 * 10m

Latime: 1m

Grosime: 1.5mm

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Mocheta STP Carpet Black, Metru Liniar / Rola 10m, 1m Latime

Cod produs: 0755249803607
(2 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Vrei sa iti protejezi masina cu produse de calitate garantata? STP CARPET BLACK iti asigura fiabilitate maxima in folosinta si rezistenta de lunga durata. Selectati dimensiunea dorita (Rola sau Metru liniar), apoi cantitatea! Citeste mai mult
Precomandă
50 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp