Toate materialele de tip sandwich se vor aplica peste stratul 1, materiale de tip vibro-absorbante, si niciodata direct pe tabla. STP Bromo se aplica: Podeaua din spate, Portbagaj, Arcadele interioare.

 

STP BromoSTP SONORA, STP BROMO si STP QATTARA au ca destinatie de aplicare zone diferite, acoperind impreuna zonele importante ce necesita insonorizare. In urma cercetarilor facute de inginerii STP, acestia au concluzionat ca fiecare zona in parte are nevoie de un anumit material.

Insonorizantul STP Bromo este un material de tip sandwich care indeplineste cerintele de fono absorbant si izolator fonic, cu o eficienta ridicata care absoarbe minim 32 de decibeli. Materialul multistratificat este format din urmatoarele: strat moale de contact, strat fono-izolator bituminous (2mm), strat fono-absorbant buretat (5mm), adeziv si folie de protectie anti-adeziva.

Continut - 10 foi (1.76m2)

Dimensiune foaie - 375x470mm

Grosime - 12mm / 7mm 

Greutate pe m2: 4 kg

Temperatura de utilizare: de la -30 pana la +80 °C

Pret pe m2: 176 lei

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Insonorizant auto Premium STP Bromo 7mm, 1.76m2, Bulk Pack

Cod produs: 0743836614286
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Toate materialele de tip sandwich se vor aplica peste stratul 1, materiale de tip vibro-absorbante, si niciodata direct pe tabla. Citeste mai mult
Stoc suficient
310 RON
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp