VDM LK04

 

Aura VDM LK04 este un material acustic autoadeziv pentru „al doilea” strat de utilizare. Are o capacitate mare de absorbtie a sunetului fiind compus din spuma poliuretanica flexibila conceput pentru a absorbi zgomotul proeminent in interiorul vehiculului. Totodata este rezistent la umiditate si temperatura. Proces usor de instalare datorita elasticitatii ridicate, asigurand aderenta buna la suprafate complexe.
 

Caracteristici ale produsului: reduce zgomotul metalelor, plasticelor si altor panouri. Usor de taiat si instalat datorita proprietatii elasticitate a materialului.


Material de absorbtie a zgomotului din PU de inalta performanta. Realizat cu tehnologia de regenerare pentru a imbunatati proprietatile acustice si hidrofuge ale materialului.

Dimensiune folie : 650x1000 mm


Grosime: 4mm


Greutate 1 foaie : 0.33 kg


Suprafata 1 foaie: 0.65 m2
 

Pret pe M2 : xx de lei

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Insonorizant auto Aura VDM LK04, 4mm, 650x1000 mm - Foaie

(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON
Un material fono absorbant potrivit pentru a fi folosit drept al 2-lea strat intr-un proces de insonorizare cu 3 straturi. Insonorizantul auto AURA VDM LK04 este proiectat pentru a etansa sunetele neplacuta produse pe suprafata in care este aplicat. Citeste mai mult
Stoc suficient
45 lei
Wishlist Compară Recomanda
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici.

Produse compatibile

Ultimele produse

Scrie-ne pe WhatsApp