Soluții Plug & Play Awave – Pentru o calitate ridicată a sunetului

Dacă și tu faci parte din șoferii care iubesc muzica, la care le place bassul calitativ  și o acustică cu o dinamică excelentă la ei în mașină, atunci aceste rânduri sunt pentru tine! 

Poate ești în căutarea de echipamente audio care să-ți satisfacă toate dorințele și cererile în materie de car audio. 

Sau poate ești într-o dilemă și nu știi ce echipamente să alegi. 

Pentru articolul de astăzi, SoundHouse îți propune soluțiile Plug & Play de la Awave! 

În următoarele rânduri, vreau să-ți prezint câteva lucruri despre brandul Awave. 

Este un brand care oferă echipamente cu o calitate impresionantă, de aceea am ales să discutăm despre el. 

Vreau să-ți prezint caracteristicile difuzoarelor și a subwooferelor de la Awave și ce așteptări îți pot satisface.  

Poate că aceste rânduri nu vor fi suficiente pentru a te convinge să cumperi. Și nici nu trebuie. 

Scopul principal este să-ți prezentăm noile echipamente, astfel încât să trezim curiozitatea din tine. 

Poate vei dori să le testezi sau poate vrei să auzi cu urechile tale ce performanțe incredibile pot susține aceste echipamente. 

Hai să începem! 

Sound Quality – Soluții Plug & Play de la Awave

Pentru adevărații pasionați de car audio, sistemele OEM ale mașinilor nu oferă o calitate a sunetului prea promițătoare. 

În foarte multe cazuri, sistemul audio din fabrică nu răspunde așteptărilor noastre.

De aceea mulți audiofili aleg să integreze echipamente adiacente, în speranța că vor obține un sunet și un bass mai calitativ. 

Când vorbim de Sound Quality, ne referim la cele mai înalte standarde oferite de producătorii de echipamente audio. 

Desigur, calitatea sunetului este un termen subiectiv, pentru că fiecare șofer are nevoi personale când vine vorba de sunet. 

Însă, competiția între producătorii de echipamente audio este destul de mare și foarte mulți oferă standarde personalizate de calitate audio. 

La fel face și brandul Awave. 

Echipamentele audio de la Awave sunt dezvoltate special ca o soluție premium în sound quality. 

Cu toate că se adresează în special pentru mărcile auto Honda, Toyota, Volkswagen și Ford, producătorul Awave a dezvoltat gama de produse STEG, care se poate integra pe mărcile Tesla, Mercedes, BMW și Audi. 

Echipamentele lor oferă un sunet remarcabil bazate pe un concept inteligent de plug & play, care asigură o instalare ușoară și perfect compatibilă cu sistemul OEM din fabrică. 

Echipamentele Awave ridică standardele în calitatea audio

Compania italiană G.T. Electronics și-a dedicat eforturile pentru dezvoltarea de amplificatoare auto încă din anul 1983. 

Pentru că rezultatele lor au fost incredibile, compania a început să crească rapid în rândul producătorilor internaționali, iar la 1994 a devenit un distribuitor renumit în întreaga lume. 

Ei și-au dezvoltat și mai mult potențialul în departamentele de producție, planificare și cercetare, reușind să ofere produse inovative și extrem de sofisticate. 

Pentru că ingeniozitatea inginerilor de sunet nu s-a oprit la echipamentele audio adiacente, G.T. Electronics și-a concentrat resursele și eforturile în dezvoltarea unei linii de echipamente dedicate pentru a îmbunătăți sistemele OEM. 

Așa au lansat linia de echipamente Awave. 

O linie caracterizată prin puterea inductivă care îmbunătățește dramatic capacitățile de sunet în mărcile auto Honda, Toyota, Volkswagen și Ford.

Căutarea continuă a perfecțiunii în produsele audio auto nu au lăsat niciun detaliu neatins în expansiunea brandului la nivel mondial. 

Deși nu este atât de bine cunoscut în România, brandul Awave oferă o gamă completă de produse audio de top, care completează prin excelență și tehnologie ultramodernă orice sistem OEM al mărcilor auto prezentate mai sus. 

Echipamente audio dedicate pentru sistemele OEM

În gama de produse Plug & play de la Awave găsești difuzoare auto și subwoofere active, care oferă cea mai clară și dinamică experiență acustică care poate fi integrată pe sistemele OEM. 

Produsele Awave cuprind ani și ani de dezvoltare, ore și ore de teste și ascultare pentru a selecta cele mai bune materiale și a le include într-un produs unic. 

Construite într-un design ultramodern și extrem de atrăgător, în care se folosește cea mai recentă tehnologie dezvoltată de inginerii de sunet de la G.T. Electronics.

Haide să aruncăm o privire peste aceste produse. 

Difuzoare Awave dedicate Toyota, Honda, Ford și Volkswagen

Kiturile de difuzoare auto de la Awave sunt expresia supremă a reproducerii sunetului și a design-ului fără compromisuri. 

Ușurința de integrare în sistemele din fabrică este extrem de prietenoasă. 

Dacă deții una dintre aceste mărci auto și vrei să aduci un sunet incredibil în mașina ta, tot ce trebuie să faci este să scoți sistemul audio original și să-l înlocuiești cu noul kit de difuzoare plug & play de la AWAVE. 

Vei aprecia instant o schimbare radicală a calității sunetului, fără să mărești orificiul în care montezi noile difuzoare și fără să fie nevoie să tăi cablajul mașinii. 

Promisiunea Awave este că nu se vor opri din dezvoltarea de produse de top, care sunt pe cale să devină o referință supremă pentru piața mondială.

Subwoofere active de la Awave

Subwooferele Awave AST11 TV5 și AST11 TV4 vin ca o soluție completă, concepute pentru a se potrivi în roata de rezervă a mașinii. 

Ambele modele au un amplificator integrat în carcasa subwooferului, care alimentează difuzorul cu o putere de 500 W RMS și respectiv  250 W RMS.

Kitul plug & play vine cu o telecomandă inclusă care permite reglarea volumului din confortul scaunului șoferului.

Pentru că ingeniozitatea cu care au fost proiectate aceste sisteme premium au avut în vedere confortul suprem al șoferilor care iubesc sunetul de calitate. 

În ziua de astăzi, petrecem atât de mult timp în mașină încât este imposibil să ne mulțumim cu minimul de performanță al sistemului audio. 

Pentru că dacă îți place muzica și iubești sunetele de calitate, atunci ai nevoie de un sistem audio care să fie pe măsura așteptărilor tale. 

Știm că soluțiile Plug & Play de la Awave se pot ridica la aceste așteptări. 

Dacă vrei să obții mai multe informații despre echipamentele noastre, contactează echipa SoundStil! 

Suntem mereu bucuroși să te ajutăm! 

 Telefon: 0374490389

Distribuie acest articol

SOLUȚII COMPLETE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR ACUSTICE ȘI CREȘTEREA CONFORTULUI MAȘINII TALE

COFIGUREAZĂ-ȚI MAȘINA

spot_img

Categorii Articole Audio