Soluții Plug & Play Awave pentru o calitate ridicată a sunetului

Dacă ești pasionat de car audio și sistemul actual al mașinii tale nu te mulțumește, află că ești exact în locul potrivit. Am creat acest articol pentru a îți prezenta cel mai nou brand din portofoliul Soundhouse și totodată pentru a te ajuta să descoperi produsele plug&play, dedicate mașinii tale.
În următoarele rânduri îți voi prezenta brand-ul Awave și tot ceea ce trebuie să știi despre conceptul sistemelor audio plug and play.

G.T Electorinics

Echipamentele audio de la Awave au fost special concepute pentru a fi o soluție premium pentru mașina ta. Compania italiană G.T Electorinics și-a concentrat activitatea pe dezvoltarea amplificatoarelor auto, încă din 1983. Datorită produselor de înaltă calitate, compania s-a dezvoltat rapid, iar în anul 1994 a devenit unul dintre cele mai apreciate brand-uri la nivel mondial. În timp, aceștia și-au îmbunătățit performanțele de cercetare și de producție, așa încât au reușit să ofere cele mai inovative soluții. Astfel, s-a dezvoltat o nouă linie de echipamente dedicate mai multor mărci auto, luând naștere brand-ul Awave.

Deși nu a fost cunoscut foarte bine de piața din România, brand-ul Awave oferă o gamă largă de produse premium, dedicate, care sunt special create pentru a înlocui sistemele OEM ale mașinilor. Pentru că produsele Awave se adresează mai mult mărcilor auto, precum: Toyota, Honda sau Volkswagen, compania mamă, a creat un al doilea brand, STEG, care să se poată integra în mărci precum: Tesla, Mercedes, Audi și BMW. Echipamentele ambelor brand-uri se bazează pe o tehnologie inteligentă, plug&play, care asigură o instalare ușoară, ce nu afectează sistemul electric al mașinii.

Echipamente audio dedicate, plug and play pentru sistemele OEM

Gama de produse Awave este alcătuită din diferite produse premium, de la difuzoare plug&play, până la subwoofere active de înaltă calitate. La baza acestora stau ore întregi de cercetări și de muncă, pentru ca tu să ai parte de o experiență acustică de neuitat. Totodată au fost create într-un design modern, care te vor face să te îndrăgostești iremediabil.

Kit-urile de difuzoare auto de la Awave sunt expresia supremă a reproducerii sunetului și a design-ului fără compromisuri, iar integrarea cu sistemul din fabrică este foarte prietenoasă. În plus, ai promisiunea brand-ului Awave că nu se vor opri niciodată din continua dezvoltare.

  • Pentru Toyota, poți alege difuzoarele Awave AW T650C sau AW T650.
  • Pentru Honda sunt disponibile difuzoarele AW H650C și AW H650.
  • Pentru marca Ford, Awave pune la dispoziție difuzoarele AW F650 și AW F650C.
  • Iar pentru marca Volkswagen poți alege difuzoarele AW V650C.

Subwoofere active de la Awave

Subwooferele active au fost mereu o soluție completă pentru clienți. Awave a adus un plus acestei soluții, concepând difuzoare integrate cu amplificator, gata pentru a fi instalate în locul roții de rezervă, mai exact produsele AST11 TV4 și AST11 TV5.
Produsele proiectate de inginerii G.T Electronics sunt ideale pentru a mulțumi atât din punct de vedere audio, cât și din punct de vedere al confortului.

Și pentru că ne dorim ca tu să ai soluția completă, îți recomandăm să apelezi la colegii nostri de la Soundhouse, din departamentul tehnic, pentru a te programa în service și pentru a beneficia atât de produse de calitate, cât și de instalare premiu.

Contactează-i aici: 0374490389

SOLUȚII COMPLETE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR ACUSTICE ȘI CREȘTEREA CONFORTULUI MAȘINII TALE

CONFIGUREAZĂ-ȚI MAȘINA

spot_img

Categorii Articole

Cele mai citite articole