Player Aura – mai multă accesibilitate, mai mult sunet de calitate!

Știm deja că mașina este foarte importantă pentru tine. Timpul petrecut la volan este extrem de prețios, tocmai de aceea ne gândim mereu la confortul tău. Atunci când pornești la drum, primul lucru pe care îl faci, este să pornești muzica, de aceea noi considerăm că bunăstarea sistemului audio este esențială.

Una dintre componentele importante ale sistemului audio al mașinii este playerul. Practic acesta este unitatea centrală de unde pornește sunetul inițial. Sursele de pe care este transmisă informația la player s-au schimbat odată cu trecerea timpului, iar proiectarea unei unitați performante a fost necesară. Dacă tu ești deja mulțumit de difuzoarele actuale ale mașinii tale, dar îți doresti un produs multimedia nou, acest articol este pentru tine.

În acest articol vom face o clasificare a playerelor, în funcție de performanța acestora și îți vom prezenta caracteristicile cele mai importante. În plus, vei înțelege de ce o unitate centrală nouă îți va oferi mai mult confort și cum acestea vor spori calitatea muzicii din mașină.

Ce beneficii îți aduce un player  Aura?

Foarte multe playere originale sunt fabricate cu mulți ani în urmă, din această cauză acestea nu mai țin pasul cu nevoile și dorințele tale. În momentul actual, telefonul mobil este sursa principală de unde sistemul audio preia muzica, iar acest lucru presupune existența unui player care are conectivitate prin Bluetooth, AUX sau USB.

Pe lângă posibilitatea de a fi propriul DJ în mașina ta, un player performant îți oferă șansa de a:

  • reda fișierele FLAC- astfel sunetul va fi mai clar
  • regla semnalul audio, pentru a obține un sunet conform preferințelor personale
  • conecta la Bluetooth mult mai rapid

În plus, integrarea unui player în sistemul audio, va aduce reale îmbunătățiri sunetelor redate în mașină.

Calitatea audio va crește cu un player Aura digital dedicat

Dacă mașina ta actuală este fabricată în anul 2005, este de la sine înțeles faptul că și sistemul audio a fost creat tot atunci. Bineînțeles, în momentul respectiv, acela era un sistem performant, care răspundea la cerințele publicului. Dacă îți dorești mai multă calitate și o ușurința mai mare pentru a asculta piesele preferate, dar nu îți dorești neapărat să schimbi difuzoarele, poți începe prin achiziționarea unui player nou. Vei simți imediat o îmbunătățire auditivă, deoarece playerul va transmite mai multă putere și un semnal mai stabil către difuzoare.

Specialiștii în domeniu ne sfătuiesc să acultăm muzica la un volum sub 70%, pentru că astfel se vor crea distorsiuni, iar difuzoarele se vor arde. Dacă îți dorești să asculți muzică la un volum mult mai mare, atunci va trebui să faci un upgrade complet sistemului tău audio.

Există, de asemenea, persoane care au schimbat difuzoarele, subwooferele și au adăugat și un amplificator, dar nu au schimbat unitatea centrală. Noi vom recomanda întotdeauna ca acest pas să fie făcut cu încredere, pentru ca sistemul audio să fie complet.

Ce criterii trebuie să urmărești înainte de a cumpara un player auto?

Înainte de a achiziționa un player nou, este important să ți cont de anumite aspecte. În primul rând, va trebui să știi în ce categorie de conducători auto te încadrezi. Asculți în principiu doar posturile de radio, pentru că îți dorești să fii la curent cu toate știrile? Sau îți place să accesezi piesele preferate rapid, pentru ca activitatea de la volan să fie mult mai relaxantă?

Indiferent de categoria în care te afli, vei găsi un player care să te mulțumească sau care să te surprindă. Cu toate acestea, înainte de a cumpăra playerul trebuie să mai ții cont de următoarele aspecte:

  1. Dimensiunile- este recomandat să fii atent la dimensiunile acestuia, pentru a știi exact că se potrivește pe mașina ta
  2. Puterea- vei găsi pe piață diverse modele care vor oferi mai multă putere difuzoarelor actuale din mașina ta.
  3. Bugetul- este important știi faptul că în funcție de dorințele și nevoile tale, vei găsi atât playere entry level, cât și unele premium.

Modele de playere recomandate de la brandul Aura

Și pentru că mereu ți-am recomandat cele mai calitative produse, vom discuta puțin de playerele de la Aura. În cazul în care nu cunoști brand-ul, Aura este un producător internațional de accesorii și echipamente audio, care a câștigat rapid notoritate în industrie. În portofoliul acestora vei regăsi produse de insonorizare, componente ale sistemelor audio, conectică, playere, siguranțe și socluri de siguranțe. Tehnologia utilizată de Aura a surprins plăcut publicul larg și a cucerit rapid cumpărătorii prin soluțiile vaste și calitative, toate la un preț accesibil. Putem spune că, Aura reușeste să satisfacă gusturile a majorității clienților săi, fiind că produsele lor sunt compatibile cu multe mărci auto.

Playerele Aura pot fi clasificate, după performanță, astfel:

  • modelele AMH 100W și AMH 120R– player Aura standard cu interfață USB, o linie de RCA și un tuner radio original. Acestea sunt compatibile cu majoritatea mărcilor auto.

  • modelele AMH 330BT și AMH 340BT sunt variantele ideale, dacă îți dorești să ai acces cât mai rapid la conexiunea Bluetooth. Mai mult decât atât, aceste playere au capacitatea de a citi fișiere FLAC.

  • modele mid level, cu design modern și cu opțiuni de conctare direct din aplicația proprie- modelul AMH 440BT are un design elegant și modern și deține o funcție suplimentară, de încărcarea telefonului prin USB. Un alt player impresionant este AMH 600BT care are interfața detașabilă.

modelele hight level- în acest caz vorbim de playere cu procesor de sunet integrat și anume AMH 77DSP/ AMH 78 DSP și AMH 88 DSP. Acestea permit personalizarea sunetului după propriile preferințe, fiind însoțite de o aplicație proprie, disponibilă atât IOS, cât și Android.

 

  • modelul AHM 77DSP Black Edition, este pe departe cel mai apreciat player Aura, pentru că pe lângă celelalte caracteristici prezentate mai sus, acesta oferă un surplus de putere difuzoarelor.

Deși ai impresia că este vorba de un simplu player, auto vei rămâne surprins să vezi că vei obține un confort acustic și o accesibilitate mult mai mare asupra reglajelor muzicale.

Pe site-ul www.soundhouse.ro, în secțiunea playere auto, vei găsi o mulțime de modele, menite să satisfacă nevoile și preferințele clienților. Iar dacă te gândești la un proiect mai serios pentru mașina ta, îi poți contacta fără griji pe colegii noștrii de la Soundhouse, pentru a te ghida în alegerea produselor perfecte pentru tine. Dacă  dorești să știi cât mai multe despre cum îți poți alege și integra un sistem audio pentru mașina ta, atunci te invităm să arunci o privire și pe celelalte articole de pe blogul nostru.

 

 

SOLUȚII COMPLETE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR ACUSTICE ȘI CREȘTEREA CONFORTULUI MAȘINII TALE

CONFIGUREAZĂ-ȚI MAȘINA

spot_img

Categorii Articole

Cele mai citite articole