Noi performanțe audio pentru BMW și Mercedes! Pachete Plug&Play

Pachete BMW Mercedes

Tuturor ne place să ascultăm muzică bună, dar cum ar fi ca pe piesele preferate să auzim un bass puternic și o dinamică excepțională?

Sunt sigur că ești mulțumit de sistemul audio actual al mașinii tale, dar noi suntem convinși că este loc de mai bine!

Dacă ești șofer de BMW sau de Mercedes, atunci știi că decizia de a face un upgrade al sistemului mașinii trebuie să fie una bine documentată și argumentată.  Ei bine, în cazul sistemului audio, cel puțin, există o soluție chiar fiabilă pentru a crește performanțele de redare.

Această soluție se bazează pe inovația pachetelor Plug&Play de la Audison recomandate pentru BMW și sistemele Match de la Audiotec Fischer, recomandate pentru Mercedes.

În cele ce urmează, am să îți explic câteva caracteristici ale componentelor din aceste  pachete și cum sunt ele concepute pentru a se potrivi cu orice sistem audio BMW și Mercedes, fără să afecteze garanția mașinilor.  Îți voi prezenta avantajele acestor sisteme și te voi face să înțelegi, de ce merită să faci o astfel de investiție.

Chiar dacă acum nu ești 100% convins de ceea ce urmează să spun, până în final este posibil să îmi dai dreptate!

Sunt sigur că ai minime cunoștințe despre diferențele acustice, reprezentate de un sistem de subwoofer, amplificator și difuzoare profesionale. Ei bine, aceste echipamente au fost special concepute pentru marca mașinii tale.

Bazat pe cercetări solide și idei inovative, pachetele Plug&Play se integrează complet în sistemul mașinii, fără a necesita alte modificări.

În final, poate chiar te vei gândi la aceste pachete ca la o posibilă soluție, pentru un upgrade premium al mașinii tale.

De aceea, îți propun să începem cu detaliile de bază!

Audison BMW

Pachet Plug&Play pentru BMW

Sistemele din fabrică ale mașinilor BMW nu se ridică întotdeauna la performanțe foarte mari. Dinamica acestora nu este mereu satisfăcătoare.
Audison a lansat un nou sistem dedicat mărcii BMW, care vine ca un răspuns fiabil pentru pasionații de car audio.
Pachetele Plug & Play pentru BMW, o nouă inovație în creșterea performanțelor acustice, sunt alcătuite din produse dedicate, concepute pentru a se integra în sistemul audio, fără a interveni pe cablajul mașinii.  Astfel, se păstrează garanția din fabrică și nu există riscul de a deteriora vreun aspect al mașinii tale.

Componentele pachetelor Plug&Play

Deși este un sistem scump, componentele dedicate pe care le primești fac ca această investiție să merite din plin.

Pachetele Plug & Play sunt alcătuite din : 

  1. Difuzoare față
  2. Difuzoare spate
  3. Subwoofere
  4. Amplificator
  5. Conectica dedicată

boxe dedicate BMW

Difuzoarele profesionale oferă un sunet natural, curat și redat cu acuratețea timbrului esențial, indiferent de tipul de melodie.

Dacă vrei să aflii mai multe despre difuzoarele profesionale și de ce merită să le integrezi, citește și articolul nostru Care difuzoare auto ți le dorești incorporate în sistemul audio?

În ceea ce priveste subwooferele, acestea au fost concepute pentru a maximiza performanța incintei din fabrică și pentru a oferi un bass plăcut și profund  mașinilor BMW.

Prin tehnologia avansată după care au fost create, subwooferele Audison permit înlocuirea directă a difuzoarelor din fabrică, valorificând mai mult rezultatul acustic redat.

Ceea ce ține de amplificator, acesta reușește să obțină si să amplifice semnalul curat, nedistorsionat de la player și să alimenteze difuzoarele, astfel încât să obțină maximul de calitate audio al sistemului.

Frecvențele, dinamica, sunt maximizate și adaptate pentru a fi redate într-un tandem perfect, reușind să creeze un confort acustic ridicat în masină.

Aceste sisteme Plug & Play de la Audison sunt mult mai sofisticate și este 100% necesar să fie reglate printr-un dispozitiv numit Audison Bit Tune. Acesta se folosește pentru a scoate 100% potenta sistemului nou integrat.

Din experiența noastră, recomandăm tuturor clienților să apeleze la specialiști pentru a face acest upgrade al mașinii!

Pachet audio mercedesPachete Plug & Play pentru Mercedes

Sistemele audio ale mărcilor de mașini Mercedes sunt printre cele mai performante sisteme din fabrică, de pe piață.

Configurarea lor și controlul acustic pe care îl oferă la prima vedere, te face să crezi că este maximul de performanță acustică la care se poate ajunge.  Totuși, odată ce te obișnuiești cu acest sistem, îți dai seama că este loc de mai bine.

În acest caz, scepticismul proprietarilor de mașini Mercedes este de înțeles. Totuși, sistemele Match de la Audiotec Fischer reprezintă o opțiune perfectă și fiabilă, care nu afectează sistemul din fabrică și integritatea mașinii. Deși este un pas uriaș în modernizarea mașinii, rezultatele sunt pe măsura așteptărilor!

Componentele pachetelor Plug&Play pentru Mercedes

La fel ca în cazul pachetelor dedicate pentru BMW, componentele pentru mașinile Mercedes sunt de clasă ridicată în performanță și calitate.

Aceste pachete conțin :

  1. Difuzoare față
  2. Difuzoare spate
  3. Difuzor central
  4. Subwoofer
  5. Amplificator cu procesor integrat
  6. Conectica dedicata

Difuzoare mercedes benz

 

Difuzoarele profesionale din față sunt echipamente premium personalizate, care oferă o nouă experiență în tot ce înseamnă calitatea sunetului.  Acestea oferă o îmbunătățire semnificativă a dinamicii frecvențelor acustice, având posibilitatea de fi ajustate în funcție de preferințele fiecăruia.

Difuzoarele din spate oferite de Match sunt sisteme coaxiale pe 2 cai, care depășesc cu desăvârșire performanța difuzoarelor actuale ale mărcilor Mercedes. Conectate la unul dintre amplificatoarele cu DSP, difuzoarele din spate reușesc să creeze un context audio puternic, cu o claritate sporită și acuratețe a sunetelor de toate tipurile.

Difuzorul central este elementul de imbinare într-un întreg al tuturor sunetelor redate. Acesta creează o legătură strânsă între frecvențele sunetelor redate de difuzoarele din spate și cele din față.  În final, creează o scenă acustică perfectă pentru șofer și pasageri.  Un avantaj principal al acestui difuzor central este omogenitatea.

În ceea ce ține de sistemele Match, nu este recomandat ca proprietarul să facă upgrade-ul singur. 

Recomandarea SoundHouse este să apelați la specialiști în acest domeniu! 

Lipsa unui dispozitiv de control similar cu Audison Bit Tune face posibilă reglajul după preferințele acustice ale proprietarului.  Totuși, este esențial ca reglajul să fie făcut corect pentru a obține un maxim de potențial.

 

Plug&Play BMWAvantajele sistemelor Plug & Play

Deși vorbim de sisteme relativ bune ale mașinilor BMW și Mercedes, întotdeauna este loc de îmbunătățiri! Dacă iubești muzica și ești un pasionat car audio, atunci cred că merită să te gândești la această opțiune.  Avantaje și beneficii sunt multiple, dar vin alături de o investiție consistentă.  Deși prețul pachetelor este scump, calitatea și performanța obținută te vor face să vrei să dai acești bani.  Dacă ar fi să sintetizez cele mai mari 3 avantaje ale Pachetelor Plug & Play pentru BMW și Mercedes sunt următoarele:

Sunt sisteme premium pentru mașini premium!

Atât componentele dedicate pentru BMW cât și cele pentru Mercedes sunt sisteme audio cu performanțe crescute.  Audison și Audiotec Fischer sunt două brand-uri de renume în sistemele audio profesionale.  
Tehnologia de proiectare și sistemul de configurație al fiecărei componente promite o fiabilitate crescută în timp și în utilizare excesivă.
Materialele utilizate sunt de calitate profesională.  Iar când vine vorba de montaj, acesta a fost special gândit pentru a nu interveni pe cablajul mașinii, astfel nu afectează garanția din fabrică.

Performanțe maxime în redare indiferent de genul muzical

Performanțele promise se ridică la așteptările clienților. Puterea, dinamica, acuratețea sunetelor și amplificarea concretă pe gusturile noastre sunt doar câteva caracteristici ce țin de performanța acestor sisteme.  Plăcerea acustică pe care o vei simți cu un pachet Plug & Play integrat este de neimaginat. Iar, la nivel de sunet și tonalitate, rezultatul produs este greu comparabil cu alte sisteme car audio.

Se adaptează sistemului din fabrică fără a pierde garanția!

Acesta poate fi cel mai important Savantaj. 

Atât sistemele Audison cât și cele Audiotec Fischer au fost gândite pentru a nu afecta sub nicio formă integritatea mașinilor BMW, respectiv Mercedes. 

În montaj, conectarea între sisteme este direct legată de cablajul din fabrică al mașinii. Lucru care nu afectează garanția și nu poate duce la pagube sau defecțiuni de sistem. Iar durabilitatea și fiabilitatea acestor sisteme este excepțională și de admirat.

Totuși, recomandăm ca montajul să fie efectuat de profesioniști în domeniu!
sistem audio Mercedes

Și toate acestea pentru a-ți bucura sufletul cu sunete clare pe care să le asculți și să le simți din plin.

Dacă ți-a plăcut ce ai citi mai sus, dacă ți s-a părut interesant și consideri că a meritat timpul alocat, atunci îți mulțumesc pentru că m-ai urmărit.
Poate ești curios să afli mai multe despre insonorizarea mașinii și cum să scapi de problema vibrațiilor și a zgomotelor nedorite. Sunt sigur că ești curios de aceste produse, astfel te invit să descoperi chiar tu ce caracteristici are fiecare pachet Plug&Play. Nu știu dacă ai aflat, dar echipa SoundHouse ar fi încântată să te cunoască și să îți răspundă curiozităților despre orice produs din categoriile noastre.
Îi poți contacta fără griji, iar ei îți vor fi ghizi în căutarea echipamentelor ideale pentru mașina ta.

 

SOLUȚII COMPLETE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR ACUSTICE ȘI CREȘTEREA CONFORTULUI MAȘINII TALE

CONFIGUREAZĂ-ȚI MAȘINA

spot_img

Categorii Articole

Cele mai citite articole