Inele adaptoare auto

Despre upgrade-ul sistemului audio al mașinii am discutat în mai multe articole anterioare. Știi deja că cea mai bună variantă este aceea de a primi consultanță de specialitate, pentru ca rezultatul final să fie unul executat cât mai calitativ.

Schimbarea difuzoarelor pare ușor de realizat, dar trebuie să ții cont de câteva aspecte. După ce te-ai convins de ceea ce se potrivește pe mașina ta, dar și gusturilor tale muzicale, este nevoie să te asiguri că difuzoarele se vor integra perfect în portieră.

Difuzoarele originale ale mașinii sunt turnate cu un inel special, care face compatibilitatea cu mașina să fie ideală. Difuzoarele after market nu vin însoțite de un astfel de artificiu, tocmai de aceea au fost create următoarele accesorii: inele adaptoare auto. Aceste accesorii sunt foarte importante, deoarece doar cu ajutorul lor vei fi sigur că difuzorul este fixat în portieră.

Verifică compatibilitatea

Pe site-ul www.soundhouse.ro vei găsi o întreagă gamă de inele adaptoare auto, clasificate pe mai multe dimensiuni și pe compatibilitatea cu mai multe mărci auto. Dacă difuzoarele auto sunt create pe dimensiuni de 165 mm, 130 mm, respectiv 200 mm, atunci și inelele urmează același principiu. În plus, acestea sunt fabricate pentru a se potrivi cu cât mai multe mărci auto. Practic, secretul unei integrări a unui difuzor after market, cu mașina ta este inelul adaptor.inele adaptoare auto

Vei găsi pe piața car audio din România foarte multe tipuri și mărci de difuzoare și poți alege modelul preferat, pe care îl vei integra în automobilul tău cu setul de inele dedicate acestuia.

Inelele adaptoare sunt ușor de instalat. Astfel că vei prinde cu ușurință accesoriul de portiera mașinii, iar difuzorul va fi așezat pe inel. Nimic mai simplu, nu?

Pentru a afla care este inelul potrivit vehiculului tău, poți consulta pe www.soundhouse.ro configuratorul auto, acolo unde îți vei alege marca auto, modelul și anul de fabricație și vei afla în câteva secunde tot ceea ce ai nevoie. Dacă totuși ai nevoie de consiliere suplimentară, poți apela numărul de telefon: 0374490389 sau le poți scrie colegilor nostri pe adresa de e-mail: info@soundhouse.ro, iar aceștia se îți vor răspunde la toate întrebările.

SOLUȚII COMPLETE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR ACUSTICE ȘI CREȘTEREA CONFORTULUI MAȘINII TALE

CONFIGUREAZĂ-ȚI MAȘINA

spot_img

Categorii Articole

Cele mai citite articole