Difuzoare Hertz Powersports – sunet premium pentru Off-Road

Dacă iubești muzica dinamică și senzațiile extreme, iar unul din sporturile tale preferate este off-road-ul, atunci știi deja combinația perfectă: adrenalină și sunet de calitate premium! Și nouă ne plac experiențele off-road, astfel că am testat combinația aceeasta cu ajutorul difuzoarelor de la Hertz Powersports!

În acest articol vom face o introducere în linia difuzoarelor Hertz Powersports și îți vom prezenta câteva caracteristici premium ale acestor echipamente.

Calitatea sunetului nu este doar pentru mașină sau acasă!

Acest lucru ne dovedește gama de difuzoare Hertz, care îți surprinde așteptările cu cele mai performante tehnologii în sound quality pentru off-road. Desigur, trebuie mai întâi să le asculți puterea pentru a te convinge. Dar, acest articol poate fi ceea ce ai nevoie pentru a-ți da impuls și pentru a testa astfel de difuzoare.

 

Hertz PowerSports – proiectate pentru aventură la noi standarde!

Cine ar fi putut să ocupe pozițiile de top pe piața echipamentelor audio auto dacă nu brandul Hertz? Un lider în produse audio de ultimă generație și un producător premiat de către audiofilii din întreaga lume. Hertz s-a remarcat rapid prin tehnologiile ultra-performante pe care le dezvoltă pentru difuzoare, amplificatoare, subwoofere și tweetere pentru auto. Însă ingeniozitatea inginerilor de la Hertz nu s-a oprit doar aici!

În 2016, brandul Hertz și-a extins viziunea pentru a lansa noile linii de echipamente Marine și Powersports, cu produse performante dedicate ambarcațiunilor și motoarelor pentru sporturi extreme.  Difuzoare pentru motoare off-road, subwoofere, amplificatoare și playere marine au devenit disponibile clienților din întreaga lume. Această linie este proiectată și testată pentru a rezista la medii extrem de dure.

Ele sunt capabile să facă față expunerii constante la raze UV, apă, noroi sau praf, umiditate și șocuri termice, în timp ce asigură un sunet perfect și de înaltă frecvență.

O nouă experiență Sound Quality

Sound Quality este o caracteristică perfectă a produselor Hertz. Sunetul la standarde înalte prin echipamente durabile și de calitate premium se regăsește în fiecare sistem de sunet care poartă logo-ul Hertz.

Hertz dezamăgește destul de rar, iar liniile de echipamente reușesc să mulțumească clienți din întreaga lume.

Pe lângă sistemele audio pentru mașină, Hertz a fost întotdeauna inovator și a menținut un nivel ridicat de calitate în toate produsele destinate ambarcațiunilor sau motoarelor de teren. Linia de difuzoare PowerSports s-a remarcat rapid de către entuziaștii de sporturi extreme sau aventurierii pe motoare Harley Davidson.

Pentru că oferă un sunet complet printr-un sistem special conceput pentru a depăși standardele SPL, noua gamă se integrează fără compromisuri pe motoare UTV, ATV, Buggy-uri, și motociclete cruiser.

Pe lângă difuzoarele dinamice pe care le oferă, Hertz te surprinde și cu o linie dedicată de amplificatoare PowerSports ultra-compacte care oferă o putere incredibilă și o integrare ușoară.

 

Difuzoare Hertz PowerSports pentru motoare și Off-Road

O funcționare optimă în cele mai dificile condiții, un sunet impecabil cu un bass solid și o ieșire remarcabilă. Acestea sunt caracteristicile principale ale difuzoarelor Hertz PowerSports! Seria de difuzoare este disponibilă în două dimensiuni de 6.5 și 8 inchi, în două versiuni estetice diferite.

Tweeter-ul din fiecare model dispune de o lentilă acustică optimizată, care asigură o dispersie optimă în afara axei maximizată. Sunt proiectate din materiale dure cu un grilaj atractiv din oțel inoxidabil care protejează tweeterul pentru a oferi o transmisie perfectă, de înaltă frecvență și cu protecție solidă la sol.

Poți alege un set de 2 difuzoare coaxiale precum HERTZ POWERSPORTS HMX 6.5 S sau HERTZ POWERSPORTS HMX 8 S care cu siguranță îți vor depăși așteptările.

Iar dacă vrei o estetică ridicată și caracteristici suplimentare, modelele HERTZ POWERSPORTS HMX 6.5 S LD și HERTZ POWERSPORTS HMX 8 S LD te surprind cu opțiunea de iluminare LED- RGB.

Amplificatoare Hertz PowerSports

Amplificatoarele Hertz PowerSports dispun de un raport incredibil de putere / dimensiune, fiind extrem de compacte și proiectate din materiale premium pentru a rezista la cele mai dificile condiții.

Fie că alegi amplificator: HERTZ POWERSPORTS HMP 4D cu 4 canale sau HERTZ POWERSPORTS HMP 1D cu 1 canal, poți fi sigur că ele oferă o flexibilitate de proiectare completă cu sau fără procesoare externe.

Ai posibilități de conectare nesfârșite cu orice sursă și garanția frecvențelor de putere transmise difuzoarelor din aceeași gamă.

Datorită circuitului special echilibrat, amplificatoarele Hertz PowerSports asigură o respingere ridicată împotriva interferențelor electromagnetice, pentru rezultate fără zgomot! Poți să simți dinamica muzicii și energia aventurii la noi standarde cu echipamentele HERTZ!

Ca să-ți condimentezi și mai bine aventura în timp ce te bucuri de senzații extreme, alege să simți calitatea sunetului cu ajutorul lui Hertz!

Dacă vrei și tu să le testezi performanța, alege-ți modelul ideal pentru motorul tău.

Dacă nu știi ce să alegi și vrei să primești mai multe informații, dă-ne un telefon! Suntem mereu bucuroși să vorbim despre motoare, muzică și echipamente profesionale!

Te vom ajuta cu plăcere!

Telefon: 0374490389

SOLUȚII COMPLETE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR ACUSTICE ȘI CREȘTEREA CONFORTULUI MAȘINII TALE

CONFIGUREAZĂ-ȚI MAȘINA

spot_img

Categorii Articole

Cele mai citite articole