Difuzoarele marine din gama Hertz

Întotdeauna v-am oferit tot ceea ce a fost mai nou în industria audio. Astăzi vă prezentăm gama de difuzoare marine, de la Hertz, pentru ca valurile din larg să fie acompaniate de muzică de calitate.

Difuzoare Hertz special concepute pentru uz marin

După ce a inovat din punct de vedere tehnologic industria car audio, designerii Hertz au creat un nou reper pentru difuzoare create să reziste în medii de umiditate și coroziune. Totodată acestea au fost dezvoltate pentru a nu afecta din punct de vedere electromacnetic, având un câmp magnetic foarte scăzut. Astfel că, noile echipamente Hertz Marine, nu interferează cu echipamentele aflate la bord, indiferent de spațiile unde alegi să le instalezi.

Echipamentele marine sunt ușor de instalat și sunt produse cu elemente rezistente la mediile neprietenoase și asigură funcționarea optimă pe o perioadă îndelungată de exploatare pe apă și în spații deschise.

Echipa Hertz consideră faptul că muzica este o componentă importantă pentru navigație și pentru evenimentele în aer liber. Acesta este motivul pentru care s-a lucrat la dezvoltarea unei serii de difuzoare cu performanțe înalte în domeniul echipamentelor audio marine.

Soundhouse, specialiști în domeniul car audio și conectică, a dezvoltat unul dintre cele mai mari magazine din mediul online de pe piața românească. Aceștia și-au propus să se extindă și să aducă în prim plan tehnologia Hertz marine, pentru ca experiențele sezonului estival să fie de neuitat.

Echipa de consilieri tehnici sunt atent pregătiți și sunt gata să îți ofere consultanță de specialitate atât în domeniul car audio, cât și în domeniul marin. Îi poți găsi apelând numărul de telefon: 0374490389 sau la adresa de e-mail: info@soundhouse.ro .

SOLUȚII COMPLETE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR ACUSTICE ȘI CREȘTEREA CONFORTULUI MAȘINII TALE

CONFIGUREAZĂ-ȚI MAȘINA

spot_img

Categorii Articole

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite articole