Ce difuzoare auto iți dorești incorporate în sistemul audio?

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că îți dorești o calitate a sunetului auto mai bună decât cea pe care o ai acum, corect? 

Mașina nu este doar un obiect, ci un loc în care te simți bine, iar dacă muzica ta preferată nu te mai încântă când o asculți la tine în mașină, e momentul să te gândești la o schimbare. 

Sound House îți propune să începi cu difuzoarele auto.

Te-ai mai gândit în trecut la acest lucru, dar ai considerat că e o investiție prea mare? Sau nu erai sigur care sunt difuzoarele potrivite pentru mașina ta? Sau ai crezut că te vei obișnui cu sunetul și, poate chiar nu te va mai deranja ? 

În următoarele rânduri, îți voi răspunde la aceste întrebări.

Vei înțelege exact cum funcționează difuzoarele auto.

Care sunt acestea și ce avantaje au fiecare și vei putea alege ce opțiune o dorești pentru mașina ta. La prima întrebare îți pot răspunde chiar acum și te invit să descoperi configuratorul audio, care îți va spune precis ce difuzoare auto se potrivesc pentru marca și modelul mașinii tale.

Dar înainte de a face acest lucru, urmărește-mă până la capăt, și sunt sigură că ceea ce urmează să îți spun îți va face o viziune clară asupra difuzoarelor auto pe care ți le dorești incorporate în sistemul audio al mașinii tale. 

De ce să alegi difuzoarele auto în defavoarea sistemului audio din fabrică?

difuzoare auto

Indiferent de performanța sistemului audio, boxele sunt componente indispensabile, după cum probabil știai deja. Mai exact, boxele sunt cele care preiau impulsul electric provenit de la amplificatoare sau de la playerul audio și îl transformă în unde sonore, care îți redau muzica ta preferată în fiecare zi. 

Dacă îți dorești o sonorizare performantă în mașina ta, un mp3 player sau un amplificator auto nu sunt suficiente. E ca și cum ai avea o mașină fără schimbătorul de viteze. Totuși, pentru a te bucura de un sunet de calitate, fiecare componentă audio trebuie luată în considerare, iar cel mai important rol al întregului sistem sunt difuzoarele auto. 

Dacă ai o pereche de boxe mai slabe decât celelalte elemente, nu vor face față sistemului audio, iar muzica pe care o asculți va avea distorsiuni de sunet neplăcute sau chiar un bârâit enervant. 

În continuare, vreau să îți prezint tipurile de difuzoare auto și sunt sigură că aceste informații te vor ajuta în alegerea ta. 

Ce difuzoare sunt potrivite pentru tine?

difuzoare dedicate BMW Audison

 

Există o serie de factori care îți spun ce tip de difuzor este compatibil pentru tine.

Printre acești factori sunt:

  • marca și modelul mașinii
  • prețul care ești dispus să-l investești

Există 2 tipuri de difuzoare auto: coaxiale și sisteme. 

Avantajul difuzoarelor coaxiale este costul redus pentru o calitate performantă. 

Difuzoarele auto coaxiale sunt proiectate după tehnologia inteligentă, care reduce spațiul ocupat de difuzoare pentru că tweeterele sunt montate peste woofer pe un singur driver. Prețul lor este mai mic decât al difuzoarelor de tip sistem, iar timpul de montare este considerabil mai redus. Se instalează ușor, iar tu te poți bucura de sunetul din mașina ta mai repede decât crezi.
Totuși, dacă îți dorești un sunet mai complex, bogat și cu o claritate impecabilă a frecvențelor înalte, medii și joase:

Sound House îți recomandă difuzoarele de tip sistem.

Difuzoarele de tip sistem îți oferă această claritate auditivă și satisfacția sunetului curat chiar în mașina ta. Sunt o opțiune pe care trebuie să o iei în considerare când dorești să îți faci un upgrade la sistemul audio.
Avantajele ți le-am prezentat deja, dar trebuie să ții cont ca acest sistem performant are costuri ușor mai ridicate. Este o investiție care îți va face plăcere ori de câte ori vei conduce pe muzica ta preferată. 

Ce difuzoare sunt potrivite pentru marca și modelul mașinii mele?

Cred că această întrebare îți stă în minte acum. 

Ei bine, atunci când alegi să achiziționezi difuzoare auto, trebuie să ții cont de o multitudine de caracteristici specifice pentru fiecare marcă auto în parte. Poți începe de la numărul de difuzoare și tweetere folosite pentru întregul sistem audio, până la tipul incintei acustice al mașinii. 

Dacă nu ești familiarizat cu toate aceste caracteristici sau nu ești decis ce sistem este potrivit pentru mașina ta, atunci…

Contactează unul din specialiștii Sound House.

Știm că și tu și noi apreciem sunetul de calitate atunci când ne urcăm în mașinile noastre. 

Nu-ți face griji cu privire la costuri! La Sound House beneficiezi de consultanță de specialitate gratuită pentru toate sistemele audio compatibile cu mașina ta. 

Telefon: 0770 621 593 / 0743 100 084

Care sunt modelele de difuzoare auto potrivite în funcție de performanță și preț?

difuzoare auto Hertz

Pe piața actuală există o varietate de modele de difuzoare, la prețuri mai mult sau mai puțin accesibile, tocmai pentru că ai opțiunea de a alege ceea ce vrei tu.
Pentru un raport calitate-preț excelent, recomandarea noastră de performanță, compatibilă pentru orice tip de autoturism, este brand-ul de difuzoare HERTZ.

Difuzoarelor Hertz sunt definiția pentru calitatea și claritatea sistemului audio auto.

Dacă ești interesat de caracteristicile și avantajele difuzoarelor Hertz, te invit să citești articolul : Difuzoarele Hertz aduc alt gen de muzică în mașina ta.

Dar până atunci, rămâi cu mine pentru că mai am câteva lucruri să îți spun, care consider că ar fi în avantajul tău. 

Dacă îți place brand-ul Hertz, dar din anumite motive nu îl vei alege, poți oricând să optezi pentru subcategoriile brandului, și anume gamele de difuzoare:

  1. UNO
  2. DIECI
  3. CENTRO
  4. MILLE

Indiferent dacă alegi boxele entry level din gama UNO, sau difuzoarele premium din gama MILLE, cu siguranță vei avea parte de plăcerea Hertz The Sound Experience”

Fiecare subcategorie a brandului este mult mai performantă decât sistemele audio din fabrică, iar plăcerea sunetului o vei simți cu siguranță. Brandul Hertz și subcategoriile lui te vor surprinde cu produse la prețuri diferite în funcție de necesitățile tale și desigur, de specificațiile mașinii.
Astfel că, indiferent dacă dorești să-ți înlocuiești boxele vechi ale mașinii tale cu unele noi, sau vrei să faci o schimbare radicală, brandul de produse HERTZ este alegerea ideală pentru orice mașină.

Dacă încă nu ești hotărât și dorești să primești informații suplimentare, specialiștii Sound House îți stau la dispoziție cu cele mai bune recomandări pentru tine.
Contactează-ne fără griji !
Telefon: 0374490389

Și dacă totuși te-ai decis deja asupra difuzoarele audio noi, de ce mai ești încă aici? Intră direct pe pagina categoriilor noastre și bucură-te de alegerea făcută!

SOLUȚII COMPLETE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR ACUSTICE ȘI CREȘTEREA CONFORTULUI MAȘINII TALE

CONFIGUREAZĂ-ȚI MAȘINA

spot_img

Categorii Articole

Cele mai citite articole