Difuzoarele auto Cento Hertz

Într-un articol anterior îți prezentam întregul brand Hertz și gamele pe care acesta le deține. Sigur îți amintești despre Uno, Dieci, Cento, Mille și despre principalele caracteristici ale acestora. Astăzi vom discuta mai în amănunt despre gama de difuzoare auto Cento și de ce echipa designerilor Elettromedia au decis să o proiecteze.

În ultimii ani s-a dezvoltat tot mai mult un public iubitor de muzică puternică, dornic să audă sunetele la volum cât mai mare. Principalul pas în aceasta direcție a fost obținerea unor performanțe superioare celor existente inițial. Astfel a luat naștere gama Cento.

”WE ARE PROUD TO INTRODUCE CENTO.
NOW, EVEN THE YOUNGER ENTHUSIASTS CAN ENJOY THE AUTHENTIC HERTZ LISTENING EXPERIENCE”

Difuzoare auto Hertz Cento de tip sistem 

Sistemele cu două căi au conuri de 16.5 cm, respectiv de 13 cm și formează un pachet desăvârșit cu noul tweeter Cento C 26 de 26 mm, pentru ca sunetele înalte și medii să fie redate clar și natural. Echipa de cercetare și dezvoltare a depus eforturi considerabile pentru a optimiza caracteristicile tweeter-ului și a maximiza performanțele acustice a întregului sistem.

Un plus al sistemelor Cento sunt crossover-ele ultracompacte, care au control asupra nivelului de emisie ale difuzoarelor și ajută ca sunetul să rămână până la final clar și complet.

După un lung proces de testare a materialelor, s-a decis ca pentru difuzorul de 16.5/ 13 cm să se folosească carton presat. Acesta ajută la rigidizarea conului și păstrează un sunet natural. Pentru un control excelent la un volum mare, s-a ales folosirea unui magnet supradimensionat de ferită.

Pentru că nu doar calitatea sunetului a fost ținta designerilor de la Hertz, au integrat în pachet un set de grile. Acestea oferă un aspect plăcut întregului sistem și oferă un grad ridicat de protecție.

Difuzoarele auto Hertz Cento, tip coaxial

Difuzoarele coaxiale sunt disponibile în dimensiunile 16.5 cm, 13 cm, 10 cm și 5×7 inch și sunt denumite astfel: CX 165, CX 130, CX 100 și CX 570.

Acestea au fost concepute cu noul tweeter Tetolon® de 24 mm, care ajută la redarea unui sunet mai melodios, în comparație cu cele alcătuite din materiale tradiționale. La fel ca difuzoarele componente prezentate anterior, și acestea au fost create din carton presat, asigurând caracteristici superioare în redarea sunetelor. Pentru modelele CX 165 și CX 130 grilele nu vin la pachet, ci sunt opționale.

Sistem cu două căi Cento Pro

Sistemul Hertz Cento Pro este alcătuit dintr-un difuzor de 16.5 cm, CP 165 și tweeter-ul CP 25 cu dome Tetolon®  și cu o bobină de de 25 mm, care asigură un sunet larg în frecvență.
Sistemul de la Cento Pro este special conceput așa încât, tu vei putea asculta genuri muzicale bogate în frecvențe joase, la experință unică.

Pachetul include grile pentru difuzoarele medii, CP 165, confecționate din materiale rezistente, menite să ofere rezistență și un aspect elegant.

Din aceeași gamă, Hertz ne prezintă coaxialele CPX 165, care îți oferă posibilitatea de a asculta sunetul la o calitate superioară, chiar și atunci când mașina ta nu permite instalarea unui sistem bidirecțional. Conul de hârtie presată și suspensia din cauciuc butilic oferă un răspuns extins la frecvență joasă. Conul de hârtie presată și suspensia din cauciuc butilic oferă un răspuns extins la frecvență joasă, iar conul cu design inspirat de gama Mille are un magnet acoperit cu cauciuc moale și protector.

Întreaga gamă Cento a fost creată pentru a oferi mai multă putere sunetului, iar pentru ca difuzoarele să funcționeze la capacitatea lor maximă, noi recomandăm ca acestea să fie instalate într-o configurație care să conțină și un amplificator.

Dacă iubești muzica ascultată la volum mare și ai nevoie de consiliere de specialitate, colegii nostri de la Soundhouse sunt pregătiți să te ajute în a optimiza sistemul audio din mașina ta.

Contactează-ne cu încredere: 0374490389

 

SOLUȚII COMPLETE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR ACUSTICE ȘI CREȘTEREA CONFORTULUI MAȘINII TALE

CONFIGUREAZĂ-ȚI MAȘINA

spot_img

Categorii Articole

Cele mai citite articole