Difuzoare auto Hertz pentru un alt gen de muzică în mașina ta

Difuzoare hertz audio

Ești pasionat de muzica bună? Îți petreci mare parte a timpului în mașină? Acorzi o deosebită atenție sistemului audio din vehicul tău? Atunci noi avem soluțiile ideale pentru tine! Tot ce va trebui să faci este să ne urmezi sfatul și să îți achiziționezi un set de difuzoare auto performante.

Pentru că înainte de toate ai nevoie de calitate, astăzi îți vom face cunoștință cu brand-ul audio Hertz.

Tot ce trebuie să știi despre difuzoarele auto Hertz

Grupul Elettromedia a fost inființat în anul 1979, în Italia și este lider mondial în industria car-audio, recunoscută pentru producția de amlificatoare, difuzoare, procesoare și accesorii audio ale brand-urilor AUDISON, HERTZ și CONECTION.
Brand-ul HERTZ a ocupat, încă din anul 2006, un loc important la nivel mondial în topul alegerilor clienților și a cucerit rapid cumpărătorii cu linia de amplificatoare Hi-Power. În prezent, brand-ul HERTZ, produce și comercializează sisteme audio pentru o gamă largă de mașini.

Diversitatea brand-ului HERTZ

Difuzoare hertz

Brand-ul Hertz este unul complex și format dintr-o multitudine de game, special concepute pentru a fi mai aproape de cât mai mulți clienți și de nevoile acestora. Astfel, poți fi sigur că indiferent de bugetul alocat schimbării sistemului audio din mașina ta, noi te putem ajuta să găsești o soluție.
Gamele care definesc brand-ul Hertz sunt următoarele: UNO, DIECI, DIECI PRO, CENTO, CENTO PRO, MILLE PRO, MILLE LEGEND și SPL SHOW.  

Tipuri de difuzoare

Este important să știi faptul că, difuzoarele auto sunt create pentru a acoperi o plajă largă de sunete, tocmai de aceea acestea se împart în două categorii: coaxiale și componente.

Difuzoarele coaxiale sunt o soluție ideală pentru înlocuirea boxelor din fabrică ale mașinii. Acestea au tweetere incorporate și acoperă atât sunetele înalte, cât și cele medii.

Difuzoarele componente sau tip sistem, așa cum mai sunt denumite, sunt alcătuite separat din medii și tweetere, ceea ce crează un efect de scenă, astfel încât sunetul devine mai clar și mai uniform.

Practic, difuzoarele de tip sistem de la Hertz vor aduce muzica de festival la tine în mașină. 

Contează puterea difuzoarelor auto Hertz?

Dacă simți nevoia să schimbi sistemul audio din mașina ta, este necesar să știi faptul că nu doar puterea contează. Un set de difuzoare auto puternice necesită amplificare pentru a funcționa la capacitate maximă. Așadar, înainte să te decizi asupra achiziției finale, noi recomandăm să iei în considerare bugetul pe care ești dispus să îl cheltui, dar și rezultatul pe care dorești să îl obți la final.  Cu seturi din gamele UNO și DIECI, te poți bucura de calitatea sunetului, la un preț foarte bun.

Cum aleg dimensiunile potrivite ale difuzoarelor Hertz?

Asigură-te că difuzoarele au dimensiunea potrivită

Înainte de a-ți achiziționa setul dorit de difuzoare, trebuie să te asiguri că se vor potrivi în locul din mașină, special conceput pentru acestea.
După dimensiuni, difuzoarele pot fi clasificate astfel:

  • difuzoare de dimensiuni mici, cu diametrul cuprins între 8-10 cm;
  • difuzoare de dimensiuni medii, cu diametrul cuprins între 13-16.5 cm;
  • difuzoare de dimensiuni mari cu diametrul de 20 cm.

În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva modele de difuzoare HERTZ, care să te convingă despre faptul că acestea sunt o soluție ideală pe care o poți lua în considerare pentru tine și mașina ta.

Difuzoarele auto HERTZ Dieci DSK 165.3

În paragrafele anterioare îți prezentam difuzoarele componente sau de tip sistem, alcătuite din difuzoare de medii, din tweetere și crosswovere. Setul de difuzoare Hertz Dieci DSK 165.3 este unul dintre exemplele ideale și este printre preferatele clienților nostri. Acesta este alcătuit dintr-un sistem audio pe două căi, care asigură claritate și calitate în redarea sunetului.

Are un răspuns în frecvență între 50-23000 Hz, o sensibilitate de 93 db, impedanță de 4 Ohm și putere RMS de 80 W. Datorită sensibilitătii crescute, acesta poate fi montat pe navigația sau player-ul original. Noi îl recomandăm de fiecare dată, pentru că deși are un preț accesibil, este foarte apreciat pentru performanțele sale tehnice.

Tweeterele HERTZ DT 24.3

Dacă ai în plan să achiziționezi un set de tweetere care să redea foarte clar sunetele înalte, dar nu dispui de un buget foarte mare, atunci HERTZ DT 24.3 este recomandarea noastră. Acestea au un răspuns în frecvență cuprins între 3000 – 23000 Hz, o sensibilitate de 94 db și o impedanță de 4 Ohm. Totodată tweeterele DT 24.3 au o putere maximă de 80 W RMS. Diamentrul acestora este de 24 mm, cu o adâncime de instalare de 13mm.

Aceste tweetere pot fi montate astfel:

  • integrate în portiere;
  • integrate de bord, în locul celor OE.

Dacă mașina ta are dotări din fabrică clasice și îți dorești un sunet clar și curat, HERTZ DT 24.3 sunt alegerea ideală.

Difuzoarele auto Hertz Cento CK 130

Dacă până acum ți-am vorbit despre difuzoare cu proprietăți high-end, care pot fi integrate cu ușurință în mașina ta, urmează să îți prezentăm un model de difuzoare auto, care va duce muzica din mașina ta la un nivel superior. Este vorba de gama Cento, foarte iubită în rândul cumpărătorilor noștri, și vom dezvolta puțin subiectul, prezentându-ți modelul CK 130.

Aceste difuzoare sunt, de asemenea, tot în două căi, cu un răspuns în frecvență cuprins între 65 – 22500 Hz și cu o putere de 210 W RMS. Sensibilitatea lor este de 94 db, iar impedanța de 4 Ohm.

Difuzorul care redă sunetele medii are un diametru de 130 mm, iar cel de sunete înalte are 26. Pentru ca difuzoarele să redea sunetele la puterea lor maximă, noi recomandăm utilizarea lor alături de un amplificator. Acest set este ideal pentru tine, dacă pe lângă claritate și profunzime, îți dorești mai multă putere.

Ne bucurăm că ai rămas cu noi până aici și sperăm că am reușit să răspundem neclarităților tale! În cazul în care consideri că ai nevoie de consultanță suplimentară, colegii nostri sunt pregătiți să îți raspundă la orice întrebare.

Contactează-ne cu încredere!

0374490389

 

SOLUȚII COMPLETE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR ACUSTICE ȘI CREȘTEREA CONFORTULUI MAȘINII TALE

CONFIGUREAZĂ-ȚI MAȘINA

spot_img

Categorii Articole

Cele mai citite articole