AURA – the sound equipment

Dragi cititori, ne face plăcere să vă facem cunoștință cu brand-ul Aura, cea mai mare gamă de accesorii car audio, și totodată să punctăm prezența lui pe piața din România.

Aura Sound Equipment este marca numărul 1 din Europa de est printre producătorii de accesorii CAR AUDIO.

Întreaga gamă Aura cuprinde produse precum: difuzoare auto, amplificatoare, conectică (kit-uri de cabluri, cablu de difuzoare, cablu de alimentare), accesorii ( siguranțe auto, socluri de siguranță).
Aura Sound Equipment este un brand tânăr care a crescut rapid în industria auto, conceput pentru a satisface nevoile a unui număr cât mai mare de clienți. Compania a creat aceasta gamă de produse, care se dezvoltă constant, luând mereu în considerare tendințele de dezvoltare ale pieței.

Gama de produse sub marca AURA are aproximativ 800 de articole.

În prezent produsele Aura prezintă o alegere excepțională pentru a obține un sunet calitativ, la un preț excelent. Gama largă de produse permite selectarea diverselor opțiuni pentru sistemele audio. Sunetem siguri de faptul că, experții în domeniu vor găsi în diversitatea de produse Aura tot ceea ce are nevoie în realizarea unui upgrade pentru sistemul audio.

Pentru a vizualiza toate produsele Aura, dar și pentru a achiziționa pe cele preferate, trebuie doar să dai click aici.

Pentru mai multe detalii legate de produsele Aura, puteți contacta pe colegii nostri de la Soundhouse (0374490389), iar ei vă vor oferi suportul necesar.

SOLUȚII COMPLETE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR ACUSTICE ȘI CREȘTEREA CONFORTULUI MAȘINII TALE

CONFIGUREAZĂ-ȚI MAȘINA

spot_img

Categorii Articole

Cele mai citite articole