Alarme Auto StarLine – Funcționalități și caracteristici de securitate

Securitatea mașinii este o prioritate pentru cei mai mulți șoferi. 

Fiecare mașină vine cu un sistem de blocare al ușilor din fabrică, însă nu toate mașinile sunt dotate cu senzori de alarmă.

Deși principalul scop este să prevină tentativele de efracție, alarmele auto oferă mai multe funcții moderne și dorite de către mulți șoferi. 

De aceea, SoundHouse îți propune alarmele auto de la StarLine, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori pentru securitatea vehiculelor, recunoscut și apreciat la nivel internațional! 

În multe situații, o alarmă auto performantă te poate scăpa de stres și îți asigură mai multă liniște psihică, doar pentru că ai integrat un sistem de securitate suplimentar pe mașina ta. 

Însă alarmele de la StarLine oferă caracteristici superioare, precum controlul de la distanță prin telecomanda unică sau prin aplicația mobilă dedicată, sau chiar pornirea motorului, a încălzirii sau a climei, totul dintr-o singură apăsare de buton. 

În următoarele rânduri îți prezentăm caracteristicile și funcționalitățile premium ale dispozitivelor StarLine. 

Vei găsi o listă de produse recomandate și o serie de avantaje pe care ți le oferă noile soluții de securitate auto. 

În final, vei putea decide singur dacă merită investiția într-un astfel de produs. 

Poate nu îi vezi utilitatea acum, însă ea există! 

Iar pentru unii șoferi, o alarmă ultramodernă este exact produsul pe care-l caută și de care au nevoie. 

 

 

StarLine – O metodă de securitate Smart pentru autovehicule

StarLine este cel mai important producător de sisteme pentru securitatea, controlul și urmărirea vehiculelor. 

Brandul rusesc proiectează sistemele de securitate SMART conform celor mai înalte standarde de securitate, fiind și unul dintre cele mai de încredere branduri pentru acest domeniu. 

Calitatea remarcabilă a alarmelor auto și compatibilitatea exactă cu foarte multe mărci auto face ca brandul StarLine să fie prima alegere în clasamentul șoferilor. 

Produsele StarLine pot fi utilizate pentru mărcile : Audi, BMW, Ford, Land Rover, Range Rover, Porsche, Hyundai, Honda, Nissan, Mercedes, VW, iar lista este în continuă creștere!   

Pentru că prea puține modele de mașini sunt dotate cu sistem de alarmă din fabrică, principalul avantaj al produselor StarLine este că oferă un ecosistem ultramodern compatibil cu sistemul OEM al autovehiculelor. 

Acest lucru face ca securitatea mașinii să fie extrem de sigură în ceea ce privește clonarea cheilor sau tentativa de furt a mașinii.

Toate sistemele de securitate și de urmărire sunt certificate în conformitate cu directivele UE și normele auto în vigoare. 

 

 

Caracteristici și funcționalități care cresc confortul și diminuează stresul

Pentru că vorbim de cel mai avansat sistem de alarmă auto proiectat până în acest moment, alarmele StarLine oferă caracteristici premium care reprezintă avantaje majore pentru șoferi: 

  • Tehnologie SMART 

Sistemele Starline funcționează pe baza unui cod unic de control care facilitează conexiunea între mașină și telecomanda individuală, care garantează o protecție fiabilă, fără riscuri de criptare sau copiere a cheilor de control. 

  • Conectare Bluetooth și control SMART de pe smartphone

Un control deplin asupra mașinii poate fi realizat direct de pe telefonul mobil al șoferului, prin Bluetooth sau prin aplicația dedicată pentru IOS / Android. 

  • Control de la distanță asupra motorului și temperaturii

Posibilitatea de a porni motorul, de a crește temperatura sau de a porni clima de la distanță prin telecomandă sau direct de pe telefon este o caracteristică dorită de către mulți șoferi. StarLine a făcut posibilă această funcție pentru orice marcă auto.

  • Eficiență energetică superioară 

Produsele StarLine garantează un consum redus de energie, datorită bateriei care rezistă până la 60 de zile fără încărcare. 

  • Funcție de diagnosticare a vehiculului

Alarmele StarLine înregistrează starea vehiculului la fiecare utilizare și transmite informațiile direct pe telefonul mobil al proprietarului sau în aplicația mobilă. 

  • Mod PLAJĂ  

O funcție inteligentă care îți permite accesul în mașină prin intermediul butonului capacitiv ascuns. Chiar dacă toate accesoriile sunt lăsate în interiorul mașinii, inclusiv telefonul mobil, această funcție îți permite accesul fără nicio grijă! 

  • Interfață ultra inteligentă

Modelele de alarme StarLine oferă 26 de canale diferite de comunicare, pe care se pot programa anumite funcții suplimentare pentru a crește confortul și siguranța șoferului. 

Sistemele de securitate de la StarLine oferă mult mai multe funcții suplimentare, care pot fi integrate pe orice marcă auto prin intermediul alarmei. 

Aceste funcții sunt printre cele mai importante avantaje pe care le simt șoferii care dispun de un astfel de produs. 

Însă lista de funcționalități poate continua! 

 

 

Alarme StarLine recomandate de SoundHouse – De ce să plătești mai mult pentru calitate?

Calitatea vine în sisteme performante, care oferă funcții moderne și nemaiîntâlnite la alte produse concurente. 

Sunt foarte multe asemănări între modelele de alarme de la StarLine, însă există și câteva elemente suplimentare în funcție de model. 

 

Alarmele StarLine E9 sunt sisteme telematice de securitate cu telecomandă bidirecțională RF868 MHz, autorizare Bluetooth și control de la distanță scurtă. 

Oferă funcțiile de pornire de la distanță a motorului cu bypass de date iKey, controlul încălzitoarelor auxiliare, blocare a funcționalității motorului prin iCAN, Keyless-Go securizat, opțiune hands-free și Anti-furt, beach mod, alarmă sonoră încorporată. 

Opțional se poate integra controlul și navigarea GSM și GPS+GLONASS cu dispozitiv de urmărire StarLine M66 și aplicația mobilă. 

Diferențele între cele 4 modele de produse sunt făcute de numărul de telecomenzi incluse în pachet! 

 

 

Alarmele StarLine S9 sunt sisteme telematice de securitate inteligentă care oferă o interfață GSM 2G și 2*SIM, navigație GPS+GLONASS, autorizare Bluetooth și control pe distanță scurtă. 

Sunt incluse funcțiile de pornire de la distanță a motorului cu bypass de date iKey, control încălzire auxiliară, blocarea funcționalității motorului iCAN, Keyless-Go securizat, opțiune hands-free, anti-furt și beach mod.

Funcțiile suplimentare ale acestei serii sunt diagnosticarea OBDII, sonerie încorporată, telecomandă gratuită și mod de urmărire prin StarLine online sau aplicația mobilă.

 

 

Alarmele StarLine AS9 și StarLine B9 sunt modele premium, care oferă un sistem telematic de securitate avansat, cu structură modulară, 4G LTE 2 *SIM, telecomandă opțională RF868 MHz, navigație GPS+GLONASS, control Bluetooth și control pe distanță scurtă.

Vine cu o interfață 3CAN +4LIN, opțiune de pornire de la distanță a motorului iKey, încălzire auxiliară, iCAN blocare digitală a motorului, Keyless-Go securizat, mod hands-free, anti-furt și beach mod, diagnosticare OBDII, sonerie incorporată, telecomandă inclusă și urmărire prin StarLine online și aplicația mobilă. 

Aceste modele sunt proiectate printr-o structură modulară, care oferă o configurație hardware extrem de personalizată pentru orice nevoi ale șoferilor. 

Toate caracteristicile esențiale sunt integrate în PCB-ul unității principale (3CAN+4LIN, Bluetooth, canale analogice, relee de putere, sonerie etc.).

Modulele opționale GSM și RF868 sunt instalate conform pachetului selectat și pot fi comandate ca piese opționale. 

 

 

Mașina este privită de către mulți ca fiind o a doua proprietate. 

Pentru că este un obiect necesar, în care ne petrecem o mare parte din timp și în care ne dorim să ne simțim în siguranță. 

Dacă vrei să te consulți cu un specialist care să te ajute cu sfaturi și idei despre sistemul de alarmă auto StarLine potrivit pentru tine, apelează la echipa SoundHouse!

Contactează-ne fără griji ! 

 Telefon: 0374490389

Distribuie acest articol

SOLUȚII COMPLETE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR ACUSTICE ȘI CREȘTEREA CONFORTULUI MAȘINII TALE

COFIGUREAZĂ-ȚI MAȘINA

spot_img

Categorii Articole Audio