Alarme auto StarLine – funcționalități și caracteristici de securitate

Securitatea mașinii este o prioritate pentru cei mai mulți conducători auto. Fiecare mașină vine cu un sistem de blocare al ușilor din fabrică, însă nu toate sunt echipate cu senzori de alarmă.

Deși, principalul scop este să prevină tentativele de efracție, alarmele auto oferă mai multe funcții moderne și sunt dorite de către majoritatea șoferilor.  De aceea, SoundHouse îți propune alarmele auto de la StarLine, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori pentru securitatea vehiculelor, recunoscut și apreciat la nivel internațional! 

În majoritatea cazurilor, o alarmă auto performantă te poate scăpa de griji și îți oferă mai multă liniște, deoarece mașina ta deține un sistem de securitate suplimetar.

Alarmele de la StarLine oferă caracteristici superioare, precum controlul de la distanță prin telecomanda unică sau prin aplicația mobilă dedicată, pornirea motorului, a încălzirii sau a climei, totul dintr-o singură apăsare de buton. 

În următoarele rânduri îți prezentăm caracteristicile și funcționalitățile premium ale dispozitivelor de securitate, StarLine. Vei găsi o listă de produse recomandate și o serie de avantaje pe care acestea ți le oferă. Te asigur că până la final o să îți doresți un astfel de dispozitiv pentru mașina ta.

 

 

StarLine – O metodă de securitate Smart pentru autovehicule

StarLine este cel mai important producător de sisteme pentru securitatea, controlul și urmărirea vehiculelor. Brandul proiectează sistemele de securitate SMART conform celor mai înalte standarde, fiind și unul dintre cele mai de încredere mărci din acest domeniu.

Calitatea remarcabilă a alarmelor auto și compatibilitatea exactă cu foarte multe modele auto, face ca brandul StarLine să fie prima alegere în rândul șoferilor.

Produsele StarLine pot fi utilizate pentru mărci auto, precum: Audi, BMW, Ford, Land Rover, Range Rover, Porsche, Hyundai, Honda, Nissan, Mercedes, VW, iar lista este în continuă creștere!

Pentru că prea puține modele de mașini sunt dotate cu sistem de alarmă din fabrică, principalul avantaj al produselor StarLine este că oferă un ecosistem ultramodern, compatibil cu sistemul OE al autovehiculelor. Acest lucru face ca securitatea mașinii să fie extrem de eficace, în ceea ce privește clonarea cheilor sau tentativa de furt a mașinii.

Toate sistemele de securitate și de urmărire sunt certificate în conformitate cu directivele Uniunii Europene și normele auto, în vigoare.

 

 

Caracteristici și funcționalități care cresc confortul și diminuează stresul

Pentru că vorbim de cel mai avansat sistem de alarmă auto proiectat până în acest moment, cu alermele StarLine te poți bucura de caracteristici premium și de o mulțime de avantaje foarte importante pentru mașina ta.

  • Tehnologie SMART 

Sistemele StarLine funcționează pe baza unui cod unic de control care facilitează conexiunea între mașină și telecomanda individuală, garantând astfel o protecție fiabilă, fără riscuri de criptare sau copiere a cheilor de control.

  • Conectare Bluetooth și control SMART de pe smartphone

Sistemele de securitate StarLine oferă un control deplin asupra mașinii, care poate fi realizat direct de pe telefonul mobil al șoferului, prin Bluetooth sau prin aplicația dedicată pentru IOS / Android.

  • Control de la distanță asupra motorului și al temperaturii

Alarmele StarLine au inclusă funcția de “pornire motor” și funcții suplimentare precum: ajustarea temperaturii din mașină sau de pornire a climei de la distanță, prin telecomandă ori direct de pe telefon, pe orice autovehicul.

  • Eficiență energetică superioară 

Produsele StarLine garantează un consum redus de energie, datorită bateriei care rezistă până la 60 de zile fără încărcare.

  • Funcție de diagnosticare a vehiculului

Alarmele StarLine înregistrează starea vehiculului la fiecare utilizare și transmite informațiile direct pe telefonul mobil al proprietarului sau în aplicația mobilă.

  • Mod PLAJĂ  

O funcție inteligentă care îți permite accesul în mașină prin intermediul butonului capacitiv ascuns. Chiar dacă toate accesoriile sunt lăsate în interiorul mașinii, inclusiv telefonul mobil, această opțiune îți permite accesul fără nicio grijă!

  • Interfață ultra inteligentă

Modelele de alarme StarLine oferă 26 de canale diferite de comunicare, pe care se pot programa anumite funcții suplimentare, pentru a crește confortul și siguranța șoferului.

Toate aceste funcții sunt printre cele mai importante avantaje pe care sistemele de securitate StarLine le pun la dispoziție clienților săi. Însă lista de funcționalități poate continua!

 

 

Alarme auto StarLine recomandate de SoundHouse – De ce să plătești mai mult pentru calitate?

Calitatea vine în sisteme performante, care oferă funcții moderne și nemaiîntâlnite la alte produse concurente. Sunt foarte multe asemănări între modelele de alarme de la StarLine, însă fiecare model are propriile particularități care fac diferența.

 

Alarme auto StarLine E9 sunt sisteme telematice de securitate, cu telecomandă bidirecțională RF868 MHz, autorizare Bluetooth și control de la distanță scurtă.
Oferă funcțiile de pornire de la distanță a motorului cu bypass de date iKey, controlul încălzitoarelor auxiliare, blocare a funcționalității motorului prin iCAN, Keyless-Go securizat, opțiune hands-free și Anti-furt, beach mod, alarmă sonoră încorporată.

Opțional se poate integra controlul și navigarea GSM și GPS+GLONASS cu dispozitiv de urmărire StarLine M66 și aplicația mobilă.

Diferențele între cele 4 modele de alarmă sunt făcute de numărul de telecomenzi incluse în pachet! 

 

 

Alarme auto StarLine S9 sunt sisteme telematice de securitate inteligentă care oferă o interfață GSM 2G și 2*SIM, navigație GPS+GLONASS, autorizare Bluetooth și control pe distanță scurtă. Sunt incluse funcțiile de pornire de la distanță a motorului cu bypass de date iKey, control încălzire auxiliară, blocarea funcționalității motorului iCAN, Keyless-Go securizat, opțiune hands-free, anti-furt și beach mod.

Funcțiile suplimentare ale acestei serii sunt diagnosticarea OBDII, sonerie încorporată, telecomandă gratuită și mod de urmărire prin StarLine online sau aplicația mobilă.

 

 

Alarme auto StarLine AS9 și StarLine B9 sunt modele premium, care oferă un sistem telematic de securitate avansat, cu structură modulară, 4G LTE 2 *SIM, telecomandă opțională RF868 MHz, navigație GPS+GLONASS, Bluetooth și control pe distanță scurtă. Acestea vin cu o interfață 3CAN +4LIN, opțiune de pornire de la distanță a motorului iKey, încălzire auxiliară, iCAN blocare digitală a motorului, Keyless-Go securizat, mod hands-free, anti-furt și beach mod, diagnosticare OBDII, sonerie incorporată, telecomandă inclusă și urmărire prin StarLine online și aplicația mobilă.
Aceste modele sunt proiectate printr-o structură modulară, care oferă o configurație hardware extrem de personalizată pentru orice nevoi ale șoferilor.
Toate caracteristicile esențiale sunt integrate în PCB-ul unității principale (3CAN+4LIN, Bluetooth, canale analogice, relee de putere, sonerie etc.).

Modulele opționale GSM pot fi comandate ca piese opționale și instalate în conformitate cu pachetul selectat.

 

 

Majoritatea oamenilor petrec foarte mult timp în mașină, tocmai de aceea siguranța acesteia este extrem de importantă.

Dacă nu știi ce model se potrivește autovehicului tău sau dacă ai nevoie de consiliere și de sfaturi suplimentare, poți contacta unul dintre specialiștii echipei Soundhouse.

Contactează-ne fără griji!

SOLUȚII COMPLETE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR ACUSTICE ȘI CREȘTEREA CONFORTULUI MAȘINII TALE

CONFIGUREAZĂ-ȚI MAȘINA

spot_img

Categorii Articole

Cele mai citite articole