De ce să alegi o alarmă auto cu pornire motor pentru mașina ta? 3 motive de care poate nu știai

Fiecare conducător auto își dorește un nivel de securitate maxim pentru automobilul său.  Tocmai pentru că nu orice mașină este echipată și cu senzori de alarmă, pe lângă sistemul obișnuit de blocare al ușilor, adăugarea unei alarme auto eficiente este un pas necesar pentru a preveni orice tentativă de efracție.
Mai mult decât atât, o alarmă auto cu pornire motor oferă mai multe funcții moderne și aduce un plus de confort șoferilor.
O alarmă auto atent aleasă poate să-ți asigure integritatea și securitatea automobilului, oriunde și oricând. 

În rândurile care urmează, analizăm câteva motive pentru a-ți instala alarme auto de calitate și îți explicăm în detalii care este rolul acestora.

 

Alarmă auto cu pornire motor la distanță

Dacă nu ai posibilitatea să parchezi chiar întotdeauna în spații supravegheate, există riscuri de spargere. De asemenea, dacă în mod frecvent lași în mașină obiecte valoroase sau dacă mașina are un sistem audio mai scump, automobilul tău este expus într-o oarecare măsură. 

De ce să alegi alarme auto cu pornire motor la distanță? 

Optând pentru ultima generație de alarme, te poți bucura și de caracteristici smart, precum controlul de la distanță prin telecomanda unică sau prin aplicația mobilă dedicată. După cum sugerează chiar denumirea alarmei, poți folosi telecomanda pentru pornirea motorului, să încălzești sau să răcești mașina preventiv. 

alarma auto starline

Pornești și oprești motorul oricând îți este convenabil

De ce ai avea nevoie de această funcție? 

O alarmă pentru mașină care îți permite să pornești direct de pe telefon motorul automobilului, te ajută să economisești timp pentru a încălzi mecanismele interne și a fi gata de un nou drum.
Această proprietate îți ușurează considerabil viața mai ales iarna, atunci când tot ce vrei este să urci într-o mașină caldă, gata de drum. Iar pentru că poți controla, cu exactitate și de la distanță clima în mașină, vei ști mereu că te așteaptă cel mai confortabil mediu de condus.

O altă opțiune interesantă disponibilă prin telecomandă este că poți să activezi funcția de oprire a motorului. Dacă automobilul este condus de o persoană neautorizată, în calitate de proprietar, poți opri motorul de la distanță.

Alarmele StarLine, un ecosistem digital de calitate

Practic, îți muți automobilul într-un ecosistem digital de calitate, alături de alte aplicații a căror menire este să-ți ușureze viața. Acest lucru îți permite să te conectezi la propria mașină, utilizând telefonul, tableta ori ceasul inteligent.

Care este produsul ce îți oferă toate aceste posibilități tehnologice de ultimă oră? 

Răspunsul corect ar fi: alarmele StarLine

Producător de sisteme pentru securitatea, controlul și urmărirea vehiculelor.
Calitatea remarcabilă a alarmelor auto și compatibilitatea cu multe mărci auto face ca brandul StarLine să fie prima alegere pentru o serie de mărci: Renault, Audi, Mitsubishi, BMW, Ford, Citroen, Land Rover, Peugeot, Range Rover, Porsche, Hyundai, Honda, Kia, Nissan, Mercedes, Volkswagen, Opel etc. 

Anual se montează circa 1 milion de alarme StarLine.

starline alarma masina

Avantajele incontestabile ale acestui tip de alarme auto-GSM

  • Triplă protecție – împotriva deturnării, împotriva furtului și împotriva tuturor cititoarelor de cod cunoscute (alarma funcționează pe baza unui cod unic de control, care facilitează conexiunea între mașină și telecomanda individuală, fapt ce garantează o protecție fiabilă, fără riscuri de criptare sau copiere a cheilor de control).
  • Monitorizare inteligentă prin GPS sau Bluetooth – prin intermediul unei aplicații mobile ușor de utilizat sunt posibile: urmărirea vehiculului, înregistrarea traseului, localizarea mașinii, în plus este accesibil și istoricul evenimentelor. 

aplicatie alarma auto

Aplicația StarLine este disponibilă pentru smartphone-uri, tablete și ceasuri inteligente pe platformele iOS, Android și Windows Phone. Ea permite pornirea și oprirea sistemului de alarmă, pornirea motorului sau a climei, verificarea locației și a traseului mașinii, verificarea nivelului de încărcare a bateriei etc. Un control deplin asupra mașinii poate fi realizat direct și prin Bluetooth.

  • Eficiență energetică superioară – sunt foarte econome și asigură un consum minim de energie, datorită bateriei care ține până la 60 de zile fără încărcare. 
  • Funcția de închidere și deschidere keyless – o poți efectua cu ajutorul telefonului mobil sau ceasului smart, este extrem de utilă dacă uiți cheile în mașină.
  • Interfață ultra inteligentă – alarmele auto cu pornire a motorului pun la dispoziția conducătorilor auto o multitudine de canale diferite de comunicare, pe care se pot programa anumite funcții suplimentare pentru a spori confortul și siguranța șoferului. 
  • Garanția funcționării în condiții extreme – datorită componentelor de înaltă calitate, alarmele auto StarLine funcționează excelent chiar și în condiții climatice severe (de exemplu, la temperaturi de la -50°С până la +85°С).
  • Senzorul 3D de înclinare și șoc – controlul inteligent, cu setări de la distanță înregistrează impacturile (dacă mașina este lovită în timp ce este parcată, de exemplu), semnalizează ridicarea și evacuarea mașinii. Este ajustabil din aplicație, fără a interveni fizic asupra autovehiculului.
  • PIN coduri suplimentare – poți obține un nivel mai ridicat de protecție a vehiculului dacă îți înregistrezi codul PIN personal, folosind butoanele de control din fabrică ale mașinii. De exemplu, un cod utilizând volumul sunetului pe volan: de două ori în sus și de două ori în jos. Astfel, dacă o persoană neautorizată intră în mașină, sistemul nu o va lăsa să pornească motorul fără a introduce codul PIN.
  • Localizarea ușoară a mașinii în parcare – atunci când șoferul apasă de 2 ori butonul 4 de pe telecomandă, automobilul răspunde cu 2 semnale scurte luminoase și sonore, fără a dezarma sistemul de alarmă. Această metodă de a găsi automobilul parcat este convenabilă și sigură.

Alege să îți securizezi mașina utilizând alarmele StarLine, un produs eficient, care îți economisește timpul și energia.

Dacă vrei să te consulți cu un specialist care să te ajute cu sfaturi și idei despre sistemul de alarmă auto StarLine potrivit pentru tine, apelează la echipa SoundHouse! 

Contactează-ne fără griji! Telefon: 0374490389

 

SOLUȚII COMPLETE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR ACUSTICE ȘI CREȘTEREA CONFORTULUI MAȘINII TALE

CONFIGUREAZĂ-ȚI MAȘINA

spot_img

Categorii Articole

Cele mai citite articole