Adaugă mai mult bass în mașina ta cu subwoofer HERTZ

Fiecare șofer își dorește ca în mașina lui muzica să se simtă ca într-o scenă de spectacol, iar puterea și bass-ul contribuie foarte mult în acest sens. Un subwoofer bun, trebuie să fie capabil să susțină toate frecvențele joase ale unui sistem audio. Tocmai de aceea, astăzi am ales să vă prezentăm caracteristicile, dar și avantajele unui subwoofer Hertz.

Înainte de a îți achiziționa un subwoofer, probabil că îți calculezi și îți aloci un buget, doar că noi îți recomandăm altceva. Înainte de toate, asigură-te că știi ce îți dorești și că la final, produsul ales, se va potrivi cu gusturile tale și cu necesitățile mașinii tale.

La ce trebuie să fii atent când alegi un subwoofer HERTZ?

Adăugarea unui subwoofer la sistemul audio din mașină poate fi o idee extraordinară, dacă îți dorești ca melodiile preferate să fie redate echilibrat. Însă, înainte de integrarea acestuia, este important să ții cont de câteva aspecte. În primul rând, verifică cât spațiu ai disponibil în mașina ta. Vei vedea că există o diversitate de modele, de la 165mm până la 460mm. Depinde foarte mult de dorințele și gusturile personale. Unele subwoofere vor reda sunetul mai blând, în timp ce altele vor reda frecvențele într-un mod mai impunător.

În al doilea rând, gândește-te ce putere dorești să aibă subwoofer-ul. Cu cât este mai mare, cu atât este capabil să coboare mai mult în frecvență. Totodată, cu cât puterea RMS este mai mare, cu atât sunetele vor fi mai proeminente.

În al treilea rând, nu trebuie să uiți de amplificare. Este foarte important ca atunci când alegi un amplificator, acesta să fie mult mai puternic față de difuzor, deoarece nu este recomandat ca amplificatorul să funcționeze la capacitatea lui maximă, din cauza riscului de supraîncălzire și de reducere a nivelului de funcționare.

Îți recomandăm să ții cont de impedanță și incintă. Subwooferele au impedanțe de 2, 4 sau 8 ohm, de aceea este important să cauți un amplificator compatibil. În plus, ai putea ține cont și de brand-ul produselor. Dacă amplificatorul și subwoofer-ul sunt de la același producător, compatibilitatea dintre ele va fi mult mai mare. În ceea ce privește incinta acustică, vei găsi pe piață numeroase modele din care poți alege. Bineînțeles, poți achizitiona un subwoofer cu incintă integrată.

Alege subwooferul în funcție de genul muzical pe care îl asculți

Un alt aspect foarte important este genul muzical pe care îl preferi. Poate vei fi tentat să alegi un subwoofer pentru caracteristicile premium pe care le prezintă sau după design-ul elegant al acestuia, dar acestea nu îți vor garanta că difuzorul îți va satisface gusturile muzicale. Înainte să investești într-un subwoofer, este necesar să fii bine informat. Spre exemplu, ne dorim să știi că subwooferele Hertz sunt potrivite pentru ascultătorii genurilor muzicale mai energice, în timp ce acelea de la Audison sunt mult mai recomandate genurilor muzicale melodioase și calde.

Caută informații, citește forum-uri și consultă specialiștii în domeniu. Dacă un anumit model ți-a atras atenția, dar nu ești convins că este ceea ce ți se potrivește, contactează echipa Soundhouse. Aceștia sunt specialiști car audio de mai bine de zece ani și, cu siguranță, dețin toate răspunsurile de care ai nevoie.

Top 3 cele mai performante subwoofere HERTZ

Brand-ul Hertz este foarte cunoscut pentru produsele profesionale, care în funcție de caracteristici, vor schimba complet sunetul din mașina ta. Produsele acestora sunt concepute după standarde înalte, iar fiabilitatea lor a fost demonstrată, de-a lungul timpului, datorită rezistenței acestora.

Top trei, cele mai bune subwoofere de la Hertz:

  1. Hertz Mille Pro MP 250/300 – performanțele acestui model au demonstrat că oferă o acustică excepțională pe toate genurile muzicale. În plus acestea au fost concepute într-un design ergonomic și ultra compact.

2. Hertz Mille Legend 2500/2000- această serie a surprins chiar și pe cei mai pretențioși audiofili, prin performanța tehnologică, menită să ducă muzica la un nivel superior. În conceperea acestei serii au fost folosite doar materiale rezistente și de înaltă calitate, incorporate într-un design uimitor, care oferă o reproducere uimitoare a sunetului.

3. Hertz SPL Show SS12/15 – după cum ne dăm seama din denimire, această gamă de produs este dedicată competițiilor SPL. Difuzoarele, subwooferele și amplificatoarele SPL au fost conecepute pentru putere și volum. Acestea au fost create cu un sistem de suspensie întărit, pentru ca rezistența în timp să fie una ridicată.

 3 Subwoofere HERTZ bune la prețuri accesibile

Tehnologia Hertz este dedicată unui număr diversificat de ultilizatori. Pentru a satisface cât mai multe gusturi și bugete, au fost create următoarele modele:

  • Hertz Uno S300realizat din materiale premium, acest model are o acustică de înaltă calitate, cu distorsiuni minime. Sistemul de răcire asigură dispersarea optimă a căldurii, astfel încât calitatea difuzorului este aceeași, chiar și în condiții impresionante. Datorită design-ului său, difuzorul Uno poate fi utilizat într-un număr foarte mare de configurații. Acest subwoofer are nevoie de o incintă separată.
  • Hertz Dieci DBX 25/30oferă un bass uimitor pentru clienții care își doresc un difuzor de buget, cu performanțe de înaltă calitate. Aceste modele au integrare incinte acustice, pentru ca bass-ul din mașina ta să fie dinamic și profund.
  • Hertz Cento CS 250/300gama Cento este la fel de dinamică, oferind un bass deosebit în orice incintă. Subwooferele acestei game vin în două dimensiuni: 10 și 12 inch cu bobine de doi și patru ohm și oferă un plus de valoare sistemului audio. Acestea au nevoie de o incintă separată.

Bineînțeles că pe site-ul nostru, www.ssoundhouse.ro, vei găsi o mulțime de modele pe care le poți alege. După cum te-am obișnuit, îți recomandăm achiziționarea, dar și instalarea într-un centru specializat, pentru a te asigura că produsul final este pe gustul tău. De asemenea, colegii nostri din departamentul tehnic sunt pregătiți pentru a te consilia și pentru a te ajuta în alegerea subwoofer-ului perrfect pentru tine. Contacteaza-i la numărul de telefon: 0374490389 sau la adresa de email: info@soundhouse.ro .

 

SOLUȚII COMPLETE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR ACUSTICE ȘI CREȘTEREA CONFORTULUI MAȘINII TALE

CONFIGUREAZĂ-ȚI MAȘINA

spot_img

Categorii Articole

Cele mai citite articole