CARACTERISTICI PRINCIPALE:

  1. CALITATE AUDIO EXCELENTĂ

Conversia obținută datorită transformatoarelor de înaltă calitate care păstrează întreaga lățime de bandă și tehnologiei STOP NOISE care oferă respingerea totală a interferenței electrice, deoarece transformatoarele asigură o separare galvanică între sursă și amplificator.

 

  1. USOR DE INSTALAT

Carcasa compacta din aluminiu, cu diagrama de conectare pe partea inferioară și panoul de conectare pe o parte, care facilitează instalarea chiar și pe tabloul de bord posterior.

 

  1. CONECTORUL UNIC

Cablaj etichetat și finalizat cu conector Molex * cu bandă de plastic rezistentă la rupere, pentru o conexiune de lungă durată și ușoară.

 

  1. INTEGRARE TOTALĂ OEM - DSR (Double Step-Down Ratio)

High-Power (8: 1) și Low-Power (4: 1) reduc rata de conversie selectabilă prin comutatorul DIP, independent pentru fiecare intrare, față și spate, pentru o interfață corectă cu ambele surse tradiționale OEM (Low-Power) sau amplificatoare OEM cu ieșiri de înaltă tensiune (High Power) până la 35V.

USS (UNIVERSAL SPEAKERS SIMULATOR)

Simulează semnalul difuzoarelor pe cele 4 canale de intrare (față și spate), pentru o compatibilitate completă a interfeței cu sursele OEM care detectează semnalul original al difuzoarelor (impedanța) conectată la ieșirile lor.

 

ARTTM (AUTOMATIC REMOTE TURN-ON)

Funcție compatibilă cu toate sursele OEM, inclusiv cele de ultimă generație, care creează o ieșire de 12 V pentru telecomanda amplificatorului atunci când SLI este alimentat.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Adaptor semnal Connection SLI 4.2, 4 canale

Cod produs: 8018823131537
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Convertor semnal High - Low pentru integrare OEM. 4 intrari cu 4 iesiri DSR (Double Step-Down Ration) Citeste mai mult
Stoc suficient
355 RON
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp