Cel mai galagios Hummer H2 din lume!

    Cel mai mare si ambitios proiect de  tuning audio de care am auzit in ultima perioada de timp? Acest Hummer H2 cu 86 de difuzoare, fara doar si poate.

Lansat pe piata in cursul anului 2002 si tinut in productia de serie pana in 2009, celebrul Hummer H2 a primit de-a lungul existentei sale numeroase pachete de tuning, care mai de care mai interesante.De la faimoasele „spinnere” si pana la neconventionalele conversii la categoria „limuzina”, proprietarii vechiului automobil american au avut solutii dintre cele mai variante pentru a-si personaliza propriul exemplar.

Metoda aleasa de Rafael Capone – care detine, intamplator ori ba, un studio de inregistrari in orasul Atlanta – depaseste insa orice limita a imaginatiei, indiferent despre aspectul luat in considerare.

Intr-o alta ordine de idei, americanul a decis sa-si transforme propriul Hummer H2 intr-un soi de discoteca pe patru roti, lista modificarilor operate cuprinzand inclusiv… nici mai mult, nici mai putin de 86 de boxe.

Potrivit mandrului proprietar, automobilul din cazul de fata se aude de la distante de aproape cinci kilometri si, probabil mai important decat atat, este abonat la premiile show-urilor de car audio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *